Philips HD8844/09 – un espressor ce-ți memorează gusturile

Cum poate începe o zi mai bine, dacă nu cu o cafea corect preparată, care să îți furnizeze energia necesară pentru o zi încărcată? Cu un espressor atent ales, cu siguranță te poți bucura de o cafea similară cu cea pregătită de un barista adevărat. Philips HD8844/09 este unul dintre aceste espressoare, ce are grijă să dea gust și culoare fiecărei zile. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1620 lei(verifică preț actualizat), un preț accesibil, având în vedere că discutăm despre un espressor automat, cu râșniță încorporabilă.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, evoMAG și Cel.

Ca și design, vorbim de un espressor elegant, accesiorizat cu mici detalii din inox, ce îi conferă rafinamentul necesar pentru a se încadra perfect într-o bucătărie modern echipată. Vine pe o nunață de negru, realizat în mare parte dintr-un plastic calitativ, cântărește 7,2 kg și are dimensiunile de 215 x 429 x 330 mm. Comparativ cu un espressor manual, modelul nostru este ceva mai mare, dar având în vedere că încorporează și râșnița, este normal acest aspect.

În partea superioară este dotat cu un afișaj intuitiv, ce oferă toate informațiile necesare pentru ca utilizatorul să poată obține rezultatele dorite de la espressorul său. Espressorul este ușor de folosit, indiferent de preparatul dorit. Beneficiază de o scurgere ajustabilă pe înălțime, astfel că se poate prepara cafeaua atât în ceșcuțe, cât și în căni de dimensiuni mai mari(15 cm), fără a se altera aroma cafelei și fără a stropi câtuși de puțin în exterior. Dedesubt aparatul este dotat și cu o tăviță de scurgere, pe care o vei goli cu ușurință de fiecare dată.

Poze cu Philips HD8844/09

Philips HD8844/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul este un model cu o putere de 1850 W, capabil să prepare mai multe tipuri de băuturi pe bază de cafea(cappuccino, latte machiatto, espresso), dar și să încălzească apa pentru ceai. Poate prepara 2 cești în mod simultan, astfel că dacă ai invitați, vei putea prepara mult mai repede cafeaua. Recipientul pentru apă cu o capacitate de 1,8 l, poate fi scos cu ușurință pentru a-l spăla.  Acesta asigură suficient spațiu pentru prepararea a cel puțin 4 cafele.

Espressorul dispune și de un sistem de spumare a laptelui automat, ce te va ajuta să obții o cremă bogată de lapte, pentru un cappuccino perfect.

Râșniță din ceramică și funcție de memorare

Așa cum spuneam și mai devreme, dispozitivul Philips vine cu o râșniță ceramică încorporată, ce poate râșni cafeaua la o granulație diferită, în funcție de preferințele utilizatorului. Vei putea introduce aproximativ 250 g de cafea în compartimentul alocat. Mai mult de atât, espressorul funcționează și cu cafea măcinată, așa că tu alegi ca tip de cafea îți dorești să bei. Ca idee însă, o cafea corect preparată, trebuie să fie râșnită fix înainte de a fi preparată. Nu de alta, dar altfel își pierde din proprietăți.

Una din funcțiile cele mai interesante la acest espressor este funcția de memorare a setărilor de temperatură, concentrație și tărie. Așa că odată ce ai găsit formula perfectă gusturilor tale, o vei putea repeta de fiecare dată, printr-o simplă atingere de buton.

Întreținerea espressorului este extrem de ușoară. Asigură-te că îi faci o decalcifiere lunară și curăță-i toate componentele așa cum este indicat în manualul de utilizare.

De acum, dimineți cu gust!

Păreri pro şi contra

Pro

  • versatil
  • design elegant
  • râșniță din ceramică
  • ușurință în utilizare

Contra:

  • puțin zgomotos

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Performanțe - 9.5
Ușurință în utilizare - 9.2

9.5

O alegere inspirată

Philips HD8844/09 este un espressor automat, ce are grijă să prepare de fiecare dată cafeaua perfectă pentru gusturile tale.

Vezi în magazin
User Rating: 3.34 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.