Review Philips HD8834/19 – pentru dimineți energice

O zi începe bine cu o cafea aromată, ce-mi gâdilă papilele gustative. Și pentru că îmi place atât de mult gustul unei cafele bine preparate, am decis să investesc într-un espressor, așa încât să mă pot bucura de fiecare dată, de aceeași cafea bine preparată. Am ales modelul Philips HD8834/19, un espressor ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2195 lei(verifică preț actualizat), un preț deloc mic la prima vedere. Pentru cei ce își doresc o cafea similară cu ceea ce servesc într-o cafenea, prețul este unul corect. Vorbim de un espressor automat, ce-și face treaba excelent de fiecare dată.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și evoMAG.

Dar să începem cu începutul. Vorbim despre un espressor elegant, cu finisaje bine definite. Modelul este realizat din plastic și metal, ce se îmbină perfect într-o construcție rafinată, numai bună pentru a fi găzduită într-o bucătărie modernă. Are dimensiuni ceva mai mari, comparativ cu un espressor manual, 215 x 429 x 330 mm, ceea ce înseamnă că ocupă un colț semnificativ pe blatul din bucătărie. Cântărește 7,2 kg, iar aspectul său argintiu se va încadra cu ușurință în orice decor.

Poze cu Philips HD8834/19

Philips HD8834/19

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În partea  superioară, se află meniul aparatului, cu care te vei familiariza destul de ușor. În centru se află afișajul de tip LCD extrem de intuitiv. Deasupra are două capace, pe care dacă le îndepărtezi vei descoperi în partea stângă rezervorul de apă, iar în partea dreaptă se află râșnița. Espressorul vine cu o tăviță de scurgere, pe a cărui suprafață se găsește și recipientul de lapte. Orificiul de scurgere este reglabil pe înălțime, astfel că dacă vrei să prepari un espresso, lichidul nu va fi aruncat de sus, pentru a nu stropi marginile. Nu-ți fă probleme nici dacă îți dorești un extra cappuccino, sub scurgere, poți introduce o cană înaltă de 15 cm.

Espressorul este un model automat, ce face singur toată treaba, cu condiția să fie alimentat corespunzător și întreținut așa cum recomandă producătorul.

Are o putere de 1850 W și poate prepara espresso, cappuccino, latte machiatto, cam orice băutură pe bază de cafea și nu numai. Îți poate spuma doar lapte sau îți poate încălzi apa pentru un ceai.

Râșnița și tăria cafelei

Funcționează cu cafea boabe. Încorporează o râșniță ceramică, conecepută special pentru a nu încălzi cafeaua în mod excesiv și pentru a nu fi prea zgomotoasă pe durata procesului de râșnire. Acum nu-ți imagina că nu o să o auzi. Totuși, se râșnește cafeaua. Gradul de măcinare poate fi ajustat la unul dintre cele 5 niveluri disponibile, în funcție de preferințe, mai fină pentru pasionații de espresso și cu granulație mai mare pentru cei ce îți doresc o cafea cu o tărie mai mică.

Ce mi se pare interesant la acest espressor, este faptul că odată ce ai găsit rețeta perfectă de cafea(concentrația cafelei + tărie) care să se potrivească gustului tău, o poți memora, iar aparatul va prepara de fiecare dată aceeași cafea. Compartimentul de cafea este de 250 g, suficient încât să prepari câteva cafele bune.

Rezervorul pentru apă are o capacitate de 1,8 l, iar cel pentru lapte este ceva mai mic. Este suficient să torni laptele în carafa espressorului, iar el are grijă să te bucuri de cea mai fină cremă, și asta fără să stropească blatul sau pereții espressorului.

Păreri pro şi contra

Pro

  • versatil
  • design elegant
  • râșniță din ceramică
  • ușurință în utilizare

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Performanțe - 9.5
Ușurință în utilizare - 9.5

9.5

O alegere inspirată

Philips HD8834/19 este un espressor automat, ce poate prepara o cafea delicioasă la fiecare utilizare. Are râșniță ceramică încorporată.

Vezi în magazin
User Rating: 2.58 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.