Philips HD3037/70 – un multicooker ce nu trebuie să îți lipsească din bucătărie

Te-ai săturat de atât de multe oale în bucătărie și ți-ai dori ca gătitul să fie mult mai simplu? Atunci cu siguranță multicooker Philips HD3037/70 este tot ce ți-ar trebui. Adio mâncare arsă, adio mai multe oale pe foc. Nu a fost nicicând mai ușor să gătești mâncăruri delicioase sau deserturi de te lingi pe degete. De ce să stai tot timpul cu grija că s-ar putea arde mâncarea, când poți să îți vezi liniștită de alte treburi prin casă în timp ce preparatul se gătește. Aparatul are un preț de aproximativ 400 lei(verifică preț actualizat), deloc mare, dacă stai să te gândești că o oală din ceramică ajunge cam la 200 lei și când te gândești că minunantul electrocasnic Philips poate găti atâtea minunății, fără să te mai complici cu alte oale și tigăi pe aragaz.

În primul rând vorbim de un aparat electrocasnic de o eleganță desăvârșită. Modelul este alb, cu câteva detalii argintii, moderne, ce îl scot din tiparele clasice. Deasupra putem observa panoul de control digital, ce conține un afișaj de tip LCD, unde veți putea seta timpul de preparare pentru o anumită mâncare sau desert, plus alte câteva butoane, pentru a alege felul în care vreți să gătiți, precum și temperatura. Deasupra veți putea observa un mâner rotativ, ce vă va permite să mutați destul de ușor aparatul fie că vreți să îi schimbați locul, fie că vreți să îl puneți pe masă pentru ca fiecare membru al familiei să se servescă. Cu doar o apăsare de buton vă veți putea bucura de mâncărurile preferate, fără să vi se mai murdărească aragazul sau alte vase. Așa mai spun și eu să te apuci de gătit.

Poze cu multicooker-ul Philips HD3037/70

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Multicooker Philips este un aparat electrocasnic ingenios, ce dezvoltă o putere de 980 W pentru a găti alimentele corespunzător. Oala din interior are o grosime de 2.0 mm și conduce căldura uniform pentru ca preparatul să fie cât mai gustos. Carcasa din exterior este din oțel inoxidabil și se curăță destul de ușor. De asemeni, are o capacitate de 5 L, ceea ce înseamnă că veți putea prepara o cantitate suficient de mare cât pentru întreaga familie.

Cum funcționează de fapt Multicooker? În primul rând vei alege felul de mâncare favorit, după care va trebui să urmezi pașii rețetei, ulterior setezi funcția potrivită, timpul de preparare și îți poți vedea liniștit de alte activități în timp ce mâncarea se gătește. Vei putea prepara de la aperitive apetisante, ciorbe și fripturi, până la deserturi fabuloase, astfel că gătitul va fi de acum înainte o joacă de copii.

În ceea ce privește funcțiile, cea de păstrare la cald, vă asigură că veți avea parte de o mâncare proaspătă pentru mai mult timp. Este binecunoscut faptul că mâncarea proaspăt preparată are un gust excelent, iar în momentul în care s-a răcit, deja gustul i se schimbă într-o anumită măsură. Această minunăție de aparat, odată ce procesul de preparare se încheie, trece la modul de păstrare la cald, prin urmare, dacă vi se face foame după câteva ore, încă vă veți putea încânta papilele gustative cu același gust aromat și plin de nutrienți. Cu ajutorul funcției de încălzire 3D, veți fi siguri că aveți cele mai bine gătite feluri de mâncare. Dispune și de o serie de accesorii, ce te vor ajuta la prepararea alimentelor: o spatulă, un polonic și un pahar gradat.

Întreținerea aparatului este destul de ușoară, oala din interior putând fi spălată atât manual, cât și la mașina de spălat. Fără murdărie, fără bătăi de cap, mâncarea poate fi preparată într-un mod atât de ușor și de plăcut, încât și bărbații vor dori să gătească de acum încolo.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj LCD,
  • ușor de folosit,
  • funcția de păstrare la cald

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Performanţe
Design

Philips HD3037/70 este un aparat electrocasnic ce nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie, nu doar că îți va economisi timp, ci și energie, iar mâncarea o vei putea păstra proaspătă pentru mai mult timp.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.