PHILIPS Avance Collection HR7778/00 – un robot complet

Robotul de bucătărie PHILIPS Avance Collection HR7778/00 este un produs multifuncţional, util în orice bucătărie modernă, având capacitatea de a uşura diverse procese gastronomice. Acesta este un produs de ultimă generaţie care satisface gusturile chiar şi celor mai pretenţiosi bucătari. Produsul se regăseşte pe piaţa din România la preţul propus de producător de aproximativ 1080 lei (verifică preț actualizat). De asemenea, acesta beneficiază de o garanţie de 24 de luni în toate magazinele partenere.

Robotul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Robotul de bucătărie are un aspect elegant datorită culorilor oferite de designerii acestuia şi anume gri şi negru. Utilitatea lui stă în uşurința cu care poate fi utilizat, datorită designului ergonomic şi a greutăţii scăzute faţă de alte produse din aceeaşi categorie, existente pe piaţă. Produsul este echipat cu un număr mare de accesorii şi permite utilizarea lui în foarte multe situaţii, precum prepararea supelor, a sosurilor, a piureurilor şi a multor altor preparate. Acest dispozitiv este atrăgător din punct de vedere estetic datorită învelişului de inox prezent în partea inferioară. La fabricarea acestuia au fost folosite tehnologii inovative care oferă rezultate mult mai rapide şi mai satisfăcătoare.

Poze cu robotul de bucătărie PHILIPS Avance Collection HR7778/00

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, robotul de bucătărie este unul puternic, având o putere de 1000 W, este dotat cu un blender, un storcător de fructe şi legume şi accesorii esenţiale precum accesoriul pentru frământat aluat, spatula, discul de feliere, discul pentru mărunţire, discul pentru radere, storcătorul de citrice, telul, accesoriul de împingere sau cuţitul universal. Mai mult decât atât, acesta dispune de 12 trepte de viteză, plus un număr de 34 de funcţii şi un sistem anti alunecare.

Capacitatea bolului este de 2.4 litri, capacitatea blenderului este de 1.5 litri, iar capacitatea de frământare este de 1000 grame. Cuţitele cu care este echipat sunt confecţionate din inox şi toate accesoriile sunt compatibile cu maşinile de spălat vase. Acesta poate fi depozitat în orice loc din bucătărie, iar alimentarea se face cu ajutorul prizei şi al unui cablu de 1.2 metri, care poate fi stocat cu ajutorul sistemului de stocare cablu. Una dintre inovaţiile aduse acestui robot de bucătărie de către producătorul Philips este tehnologia PowerChop care oferă performanţe superioare procesului de tocare. Aşadar, aceasta oferă avantajele unei tocări impecabile, atât în cazul ingredientelor moi cât şi în cazul ingredientelor tari.

Totodată, prepararea aluatului pentru prăjituri se realizează foarte uşor datorită acestei tehnologii. În ceea ce priveşte frământarea aluatului, lucrurile devin mai uşoare datorită unei noi spirale metalice care are abilitatea de a amesteca ingredientele într-un timp foarte scurt, procesul fiind facilitat şi de motorul puternic. Confortul utilizatorului este cu atât mai mare cu cât robotul de bucătărie este dotat cu un tub de alimentare XL+, care permite introducerea atât a legumelor cât şi a fructelor întregi, fără a mai exista necesitatea tăierii lor. PHILIPS Avance Collection HR7778/00 are în dotare 4 discuri din oţel inoxidabil care fac posibilă utilizarea acestuia într-o multitudine de situaţii. Mai exact, un disc reversibil, un disc de granulare, un disc de feliere şi unul pentru tăierea cartofilor înainte de prăjire. Aşadar, acest robot poate deveni un prieten de nădejde în bucătărie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • cu multe accesorii,
  • puternic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere
Accesorii
Ușurință în utilizare

PHILIPS Avance Collection HR7778/00 este un robot de bucătărie puternic, dotat cu multe accesorii, ce au grijă să îți simplifice activitatea în bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.