Philips 65PUS7120/12 – televizorul 4K uriaș

Philips 65PUS7120/12 este unul dintre televizoarele de vârf lansate de olandezi în 2015, modelul luptându-se direct pentru un loc în rândul preferințelor utilizatorilor interesați de categoria premium. Are un preț de aproximativ 10999 lei(verifică preț actualizat), acesta fiind un televizor UHD premium, cu funcții smart și 3D, ce poate transforma experiența de vizionare într-una mult mai interactivă și mai distractivă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Televizorul are un design foarte modern, care surprinde prin liniile dinamice și raportul aproape ireal între dimensiunile ecranului și grosimea acestuia. Televizorul are dimensiunile de 1458 x 836 x 79 mm și este susținut folosind un set de picioare laterale argintii care, în ciuda dimensiunilor reduse, lasă impresia că urmează să prindă viață și să ofere mobilitate ecranului.  Stabilitatea este însă foarte bună, iar fixarea se poate face și pe perete, folosind un sistem VESA 400 x 400.

Poze cu televizorul Smart UHD

Philips 65PUS7120/12

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 164 cm, calitatea 4K fiind redată optim pe ecranul de mari dimensiuni. Rezoluția este de 3840 x 2160 pixeli, iar imaginile sunt extrem de clare, fiecare pixel fiind pus în valoare. Pentru redarea imaginilor este folosită tehnologia Ambilight 3 de vizionare pe două laturi, care mărește cadrele proiectând pe peretele din spate o zonă luminoasă. Ecranul redă 4 trilioane de culori pe care le poate controla în detaliu, astfel încât acestea să fie cât mai realiste.

Contrastul este stabilit prin Micro Dimming Pro și are valoarea de 500.000:1. Numărul de blocuri pentru compararea tonurilor de negru și alb este foarte mare, așa că precizia este ridicată. De asemenea, pentru redarea cadrelor în mișcare este folosită tehnologia Perfect Motion Rate de 800 Hz, aceasta având rolul de a descompune cadrele și de a le reda fluid, umplând locurile goale apărute în urma compresiei fișierelor video.

Ecranul redă totodată și imagini 3D, așa că adaugă o nouă dimensiune distracției. Imaginile 3D beneficiază de efecte spectaculoase, o adâncime bună și un contrast ridicat, așa că vizionarea este foarte interactivă și te vei simți în mijlocul acțiunii. Televizorul vine însoțit de 2 perechi de ochelari 3D activi, ceea ce se întâmplă din ce în ce mai rar în cazul modelelor 3D, producătorii lăsând pe seama utilizatorilor achiziția acestora.

Televizorul are un sistem audio de 20 W, dotat cu difuzoare surround și tehnologia DTS Premium sound. Sunetul este astfel clar și amplu, deși ar fi putut avea un volum mai bun. Acest lucru se rezolvă însă ușor prin intermediul unui soundbar.

La nivel smart, modelul este dotat cu un procesor quad core care poate susține un multitasking bun și navigarea cursivă a aplicațiilor Android. Interfața este foarte prietenoasă și intuitivă, iar pentru stocarea conținutului ai la dispoziție o memorie internă de 16 GB. Google Play îți pune la dispoziție toate aplicațiile și jocurile preferate de pe smartphone, iar în ceea ce privește conexiunea la internet, aceasta se poate stabili prin cablu sau wireless.

Conectivitatea este foarte bună, așa că vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări Scart și component.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design minimalist ultra slim
  • ecran 4K de 164 cm
  • pachetul include ochelari 3D
  • funcții smart cu interfață Android

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Display - 10
Conectivitate - 9.6

9.9

O alegere excelentă

Philips 65PUS7120/12 este unul dintre Smart Tv-urile de top din gama producătorului de anul acesta, ce îți oferă imagini spectaculoase 4k și interfață Android.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.