Philips 65PFS7559 – televizorul Full HD 3D cu ecran uriaș

Televizoarele cu ecrane mari se bucură, parcă, de mai mult succes pe piață, iar producătorii acordă atenție specială acestei categorii. Pentru cei care își doresc un televizor cu ecran de dimensiuni peste medie, care să beneficieze și de funcții Smart și 3D, Philips 65PFS7559 reprezintă o opțiune de urmărit. Prețul său este de aproximativ 9500 lei (verifică preț actualizat), fiind unul destul de piperat, dar justificat prin diagonala de 165 cm, prin funcțiile și tehnologia Ambilight.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Televizorul este unul calitativ și are un design atrăgător, așa cum ne-au obișnuit modelele producătorului olandez și până acum. Modelul este argintiu și are o ramă foarte subțire care încadrează ecranul, sporind astfel și mai mult vizibilitatea. Dispozitivul se fixează prin intermediul a două picioare. Designul este unul ultra-slim și va aduce, cu siguranță, un plus de eleganță în orice cameră. Dimensiunile sale sunt de 1446 x 829 x 55 mm.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 65PFS7559

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului are 165 cm, iar rezoluția este de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile Full HD sunt redate în aspect 16:9. Beneficiind de tehnologia Pixel Precise HD, ecranul oferă 4 trilioane de culori și un contrast dinamic de 500.000:1. Prin Micro Dimming Pro, fiecare imagine este analizată în zone mici astfel încât să fie redate, întotdeauna, tonurile cele mai întunecate de negru și tonurile cele mai strălucitoare de alb. Datorită tehnologiilor Perfect Motion Rate de 800 Hz și Digital Natural Motion, redarea imaginilor în mișcare are o calitate superioară, imaginile rezultate fiind vibrante și detaliate.

Vizibilitatea este îmbunătățită prin intermediul tehnologiei Ambilight 3. Aceasta mărește imaginile prin proiectarea unei zone luminoase pe peretele din spatele ecranului. Experiența de vizionare este, astfel, pe trei laturi.

Bineînțeles, tehnologia 3D completează pachetul video al televizorului și aduce cinematograful în casele utilizatorilor. Tehnologia 3D permite chiar și conversia din 2D în 3D, precum și adaptarea sunetului pentru o experiență completă. Televizorul vine însoțit de 2 perechi de ochelari 3D activi.

Sistemul audio al televizorului asigură un sunet clar și bogat. Ieșirea se face prin difuzoare cu o putere de 20W. Pentru o experiență completă există și un subwoofer cu o putere de 50W. Televizorul are un player media integrat.

Philips 65PFS7559 beneficiază de un procesor Dual Core care și deși asigură conectarea la internet și o interfață decentă, nu are puterea de a susține o interacțiune fluidă. Prin urmare, timpii de așteptare sunt ceva mai mari. Cu toate acestea, utilizatorul poate accesa pagini web, poate urmări filme online, rula aplicații sau posta pe rețelele de socializare.

La nivelul conectivității, televizorul stă bine, având 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart și component. Prin urmare, utilizatorul poate oricând să conecteze un player Blu-Ray say DVD, o consolă de jocuri, un PC sau un stick de memorie. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2, ce permite utilizatorului să se bucure de posturile în format HD fără a fi nevoit să opteze pentru un abonament digital. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau, și mai simplu, folosind tehnologia wireless integrată. Televizorul are un consum de 72W și beneficiază de 2 ani garanție.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • diagonală de 165 cm,

Contra:

  • prețul destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Pentru cei ce au un living mare, cu siguranță și televizorul trebuie să fie unul pe măsură, iar Philips 65PFS7559 nu doar că are această caracteristică, ci și o mulțime de funcții interesante.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.