Philips 65PFS6659 – televizorul care aduce distracția

Până acum ceva timp nu ai fi spus că televizoarele vor ocupa un rol atât de important în combinarea divertismentului cu tehnologia smart, dar iată că s-a ajuns ca acestea să fie considerate adevărate gadget-uri. Printre modelele cu funcții complete de divertisment din 2014, se numără și Philips 65PFS6659. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 9000 lei (verifică preț actualizat), prețul atât de mare al televizorului se datorează, în primul rând, ecranului de mari dimensiuni. De altfel, acesta și faptul că oferă un pachet complet de funcții 3D și Smart reprezintă punctele forte ale televizorului. Aspectul negativ principal este procesorul ceva mai slab.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul televizorului poartă calitatea Philips și atrage atenția prin aspectul ultra slim. Carcasa, în totalitate argintie, și cele două picioare care fixează aparatul, oferă eleganță și stabilitate pentru televizorul cu dimensiunile de 1446 x 829 x 55 mm.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 65PFS6659

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 165 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul foarte generos a fost dotat cu o serie de tehnologii care să aducă imaginea la un nivel de calitate cât mai ridicat. Astfel, tehnologia Pixel Precise HD oferă 4 trilioane de culori și un contrast dinamic de 500.000:1. O funcție interesantă este cea Wall colour adaptive, care ajustează setările televizorului în funcție de culoarea pereților.

Prin tehnologia Ambilight 2, imaginile sunt mărite prin proiectarea unei zone luminoase pe peretele din spatele ecranului. Experiența de vizionare este, astfel, pe două laturi. Ecranul asigură redarea la calitate superioară a imaginilor în mișcare datorită tehnologiilor Digital Natural Motion și  Perfect Motion Rate de 400 Hz.

Philips 65PFS6659 folosește tehnologia 3D pentru ochelari activi, oferind astfel o experiență realistă, cu profunzime ridicată și numeroase opțiuni pentru reglarea imaginilor pentru o experiență confortabilă. Sunt evitate, astfel, durerile de cap atât de frecvente în cazul unei vizionări obișnuite. Televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio al televizorului are și el o calitate superioară, oferind un sunet amplu și puternic. Ieșirea se face prin difuzoare de 20W. Sunetul poate fi personalizat prin numeroase funcții și poate fi adaptat chiar și pentru 3D. Datorită efectului Incredible Surround, sunetul capătă aspect tridimensional. Televizorul are un player media integrat care poate reda muzică direct de pe un stick de memorie.

În ceea ce privește dotările smart, televizorul este dotat cu un procesor Dual Core. Din păcate, procesorul nu este dintre cele mai performante și nu oferă o experiență impecabilă. Bineînțeles, acesta oferă posibilitatea conectării la internet și o interfață simplu de folosit, dar timpii de așteptare vor fi mai lungi. Utilizatorul va putea naviga în browser, urmări filme online, accesa contul Dropbox și conținutul de pe Cloud, rula aplicații etc.

Urmărind acum conectivitatea, televizorul are 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart și component. Datorită conectivității ridicate, utilizatorul va putea conecta televizorul la diverse dispozitive pentru a avea parte de activități distractive. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau Wi-Fi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • diagonală de 165 cm,

Contra:

  • prețul destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 65PFS6659 este unul dintre modelele Smart TV, ce se potrivește utilizatorilor care își doresc o diagonală imensă cu tehnologie tridimensională.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.