Philips 58PUS6809 – televizorul complet

Philips 58PUS6809 este televizorul UHD ideal la prima vedere: ieftin, cu funcții complete și design aparte. Lucrurile nu puteau sta însă perfect pe toate nivelele, așa că urmează să afli cât de bună e de fapt alegerea. Televizorul Philips are un preț de aproximativ 4999 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai ieftine modele UHD cu funcții Smart și 3D, însă pachetul oferit este unul foarte atractiv.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului Philips este chiar atractiv prin comparație cu altele din competiție. Televizorul are un profil foarte subțire, având, în același timp, o construcție de calitate, iar suportul-schelet îi scoate în evidență personalitatea. Modelul are dimensiunile de 1299 x 769 x 38 mm, fiind unul foarte generos și potrivit de altfel pentru vizionarea UHD. Este evitat astfel dezechilibrul altor modele UHD sub 5000 de lei, de dimensiuni prea reduse. Televizorul reușește să fie atât mare, cât și subțire, fără a părea însă instabil. Prezența este una impunătoare pentru orice cameră, modelul putând fi fixat și pe perete folosind un sistem VESA 400×400.

Poze cu televizorul Smart 3D

Philips 58PUS6809

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 147 de cm și o rezoluție UHD de 3840 x 2160 pixeli. Imaginile sunt cu adevărat clare și spectaculoase, acestea beneficiind de un micro dimming de calitate 4K, fiind redate mereu tonurile cele mai intense de negru și alb. Contrastul dinamic are astfel o valoare de 500000:1. În același timp, imaginile sunt upscalate pentru a fi mai clare, iar pentru redarea cadrelor în mișcare este folosită tehnologia PMR Ultra de 400 Hz. Imaginile din filmele de acțiune sau transmisiunile sportive sunt redate astfel foarte fluid. Calitatea generală a imaginilor este una superioară, diferența față de Full HD fiind clar vizibilă.

Ecranul redă și imagini 3D și vine însoțit de 2 perechi de ochelari 3D activi. Imaginile 3D au un efect de ghost de nivel acceptabil, dar calitatea vizionării 3D e însă ceva mai redusă față de cea 2D.

Partea smart e cea la care modelul stă cel mai prost, în sensul că procesorul Dual Core nu e cel mai performant, așa că lag-ul intervine destul de des. Înarmat cu răbdare, vei putea însă să navighezi, să postezi pe rețelele de socializare, să rulezi aplicații sau să vizionezi filme și videoclipuri online, la fel ca pe smartphone sau tabletă. E de apreciat, până la urmă, faptul că pachetul oferit este unul complet. În ceea ce priveşte conexiunea la internet, aceasta se poate stabili prin cablu sau wireless.

Sistemul audio are 20 W, ceea ce se poate dovedi problematic pentru un model de dimensiuni mari. Sunetul este, însă, clar și fără distorsiuni.

La nivelul port-urilor, lucrurile stau ceva mai diferit față de modelele UHD de vârf. Întâlnim, așadar, port-uri mai puține dar, din fericire, destul de diverse. Aşadar, ai la dispoziție 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB 2.0, 1 port Scart, 1 port component și 1 port audio, în acest fel putând să te conectezi la orice sistem audio, player DVD sau Blu-ray, consolă de jocuri etc.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Ecran UHD de dimensiuni generoase
  • Funcții smart și 3D
  • Design elegant, cu profil foarte subțire

Contra:

  • Sunet slab

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Imagine - 9.4
Conectivitate - 9.6

9.4

O alegere Ultra HD

Philips 58PUS6809 este un Smart TV 3D, cu o rezoluție Ultra HD și o diagonală imensă, ceea ce înseamnă că se va potrivi unei încăperi cu o suprafață pe măsură.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.