Philips 55PUS9109 – televizorul UHD cu Android

Ce se întâmplă atunci când combini calitatea UHD cu interfața Android? Obții cel mai performant model TV de pe piață, un model care ar face gelos pe oricine. Vorbim, așadar, despre Philips 55PUS9109, unul dintre televizoarele de vârf lansate de Philips în ultima vreme. Prețul său este de aproximativ 12000 lei (verifică preț actualizat). Dacă vrei să cumperi modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 410 lei. Televizorul este unul scump dar, având în vedere că avem de-a face cu unul dintre cele mai performante modele de pe piată, raportul calitate-preț este unul perfect echilibrat.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul atinge extrema calității, finisajele metalice și aspectul super slim fiind aduse la un nou nivel. Ecranul pare că plutește datorită ramei de-abia vizibile și faptului că acesta nu se prinde în totalitate de suportul metalic. Suportul este prevăzut cu picioare plasate lateral. Dimensiunile modelului sunt de 1227 x 714 x 33 mm.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 55PUS9109

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este de tip LED și are o diagonală de 139 de cm, oferind o vizibilitate extinsă. Ecranul beneficiază de o rezoluție UHD de 3840 x 2160 pixeli, imaginile fiind impecabile, fără cusur. Rezoluția și claritatea sunt de 4 ori mai bune decât în cazul modelelor HD. Ecranul integrează tehnologiile Ambilight și Hue, astfel încât ecranul să pară cufundat în lumină. Motorul de procesare Perfect Pixel Ultra HD asigură o calitate impresionantă a imaginilor, asigurând un contrast extrem de ridicat. Datorită tehnologiei Micro Dimming Premium, fiecare părticică dintr-o imagine este analizată în detaliu, contrastul fiind astfel ajustat local. Nu în ultimul rând, datorită tehnologiei Perfect Motion Rate Ultra de 1000 Hz, imaginile în mișcare de tipul celor din cursele de mașini, filmelor sau jocurilor de acțiune, vor fi redate extrem de fluid și de clar, scoțând la iveală detalii nemaivăzute.

Televizorul dispune și de tehnologie 3D și folosește ochelari cu obturator activ. Efectele sunt foarte realiste, iar imaginile beneficiază de o profunzime ridicată, oferind impresia că te afli în mijlocul acțiunii. Televizorul vine însoțit de 2 perechi de ochelari 3D.

La nivelul funcțiilor smart  se remarcă procesorul Quad Core performant și interfața Android. Modelul folosește versiunea  4.2.2 Jelly Bean și oferă acces la aplicații precum Google Play, Google Chrome, Netflix pentru streaming online, Skype, Dropbox, Facebook, Twitter, YouTube etc.  Vei putea accesa, prin urmare, orice aplicație, la fel ca pe smartphone sau tabletă.

Sistemul audio este asigurat de tehnologia Ambi-wOOx și are o putere de 30 W. Difuzoarele sunt de tip stereo și surround, iar sunetul este clar, puternic și bogat. Experiența de vizionare este completată, astfel, la nivel optim.

Philips 55PUS9109 mai dispune de o cameră web care permite realizarea apelurilor video pe Skype, Yahoo sau G+.

La nivelul conectivității, televizorul dispune de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0 și câte o intrare Scart, component și de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Modelul mai beneficiază și de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2 care permite redarea programelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Ultra HD,
  • Android,
  • diagonală de 139 cm,
  • Smart Tv 3D,
  • sunet de 30W+50W

Contra:

  • prețul nu este foarte accesibil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 55PUS9109 este un Smart TV 3D cu o rezoluție Ultra HD și sistem de operare Android, ce asigură distracția întregii familii.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.