Philips 55PUS8809 – televizorul Ultra HD Ambilight

Televizoarele cu rezoluție Ultra HD au devenit tot mai accesibile, și totodată tot mai căutate de iubitorii de tehnologie. Filmele, dar și meciurile de fotbal vor căpăta un alt sens de acum înainte și cu siguranță te vor ține în priză de fiecare dată. Un model atractiv în acest sens este și Philips 55PUS8809, ce poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 7509 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere că modelul dispune de un ecran Ultra HD destul de mare și că a alăturat acestuia și funcții Smart și tehnologia 3D și Ambilight, prețul este unul foarte bun. Cu toate că funcțiile Smart nu sunt cele mai performante, accesul la ele poate fi apreciat de către cei mai puțin pretențioși.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

La nivelul designului, acesta se remarcă printr-un aspect slim. Ecranul este extrem de subțire, fiind încadrat de o ramă argintie, foarte subțire, iar suportul este format din două picioare, ce conferă o stabilitate destul de mare. Totuși pentru cei cce nu sunt împăcați cu această variantă există posibilitatea montării televizorului pe un suport de perete. Dimensiunile sunt de 1240 x 713 x 38 mm, iar greutatea este de 25,4 kg.

Poze cu televizorul Ultra HD Philips 55PUS8809

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 139 cm, oferind vizibilitate ideală pentru o cameră de zi obișnuită. Rezoluția este de 3840 x 2160 de pixeli. Imaginile Ultra HD sunt pline de viață, iar diferența de calitate față de modelele anterioare se observă încă de la prima vedere. Tehnologia Pixel Precise Ultra HD permite redarea a 2.250 trilioane de culori la un contrast dinamic de 10.000.000:1. La calitatea contrastului contribuie și tehnologia Micro Dimming Pro care analizează imaginea în peste 3200 de zone pentru a oferi tonurile cele mai intense de negru și alb. Pentru redarea imaginilor în mișcare, Philips folosește tehnologia 1000Hz Perfect Motion Rate (PMR), ceea ce înseamnă că efectul de blur este diminuat la maxim. Așadar, pe partea de imagine și design modelul stă destul de bine.

Pe partea de conectivitate, discutăm despre un Smart TV cu sistem de operare Android, ce oferă utilizatorului posibilitatea de a beneficia de nenumărate aplicații atât din Google Play, cât și din Philips App Store. Mai mult de atât, vei putea folosi browserul Chrome,vei ăutea viziona seriale și videoclipuri online sau de ce nu vei putea discuta cu prietenii pe rețelele de socializare. În același timp, comunicarea cu celelalte dispozitive smart precum tabletele sau smartphone-urile se face foarte ușor. Philips 55PUS8809 dispune de un procesor Hex Core, mai precis un procesor cu 6 nuclee, ce presupune o viteză și o putere de procesare ce asigură o fluență a imaginilor și a mișcărilor.

Tehnologia Ambilight brevetată de Philips creează iluzia unei imagini mult mai mari, prin faptul că proiectează pe peretele din spatele panoului o zonă luminoasă. Sistemul audio este de tip Incredible Surround și încorporează două boxe a câte 15 W. Sunt disponibile mai multe opțiuni de personalizare a sunetului. Există de asemenea un player multimedia integrat.

La capitolul porturi, modelul vine cu o gamă generoasă, astfel încât reușește să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi. Vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, un port de rețea și câte o intrare de component și Scart. Conexiunea la internet se poate stabili și wireless. Televizorul beneficiază și de un TV Tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2 care face posibilă redarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Ultra HD,
  • 139 cm,
  • 30 W

Contra:

  • prețul nu este accesibil oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 55PUS8809 este un Smart TV 3D, ce beneficiază de tehnologia Ambilight, oferind o claritate Ultra HD și totodată un sunet puternic.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.