Philips 55PUS7909 – televizorul ultra HD și ultra atractiv

Iubitorii de divertisment pentru acasă vor găsi cu siguranță un partener interesant în modelul Philips 55PUS7909. Acesta face calitatea UHD accesibilă, având un preț de aproximativ 6999 lei (verifică preț actualizat), iar spre deosebire de alte modele din categoria sa are un ecran generos și un pachet complet de funcții smart și 3D.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul televizorului este unul aparte printr-un lucru care, în mod normal, ar părea obișnuit. Se remarcă astfel suportul foarte subțire și extrem de plat, asemănător celor întâlnite în cazul monitoarelor, acesta făcându-se astfel remarcat prin simplitate în fața variantelor actuale care includ picioare laterale sau suporturi-schelet. Rama este milimetrică, părând că este acolo cât să ofere un strat exterior de protecție ecranului. Aspectul general este de altfel unul ultra slim, dimensiunile televizorului fiind de 1232 x 710 x 35 mm.

Poze cu televizorul Smart Ultra HD

Philips 55PUS7909

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 140 de cm, fiind unul dintre cele mai generoase sub 5000 de lei. Acesta beneficiază în primul rând de tehnologia Ambilight pe două laturi de la Philips, care mărește imaginea prin proiecția unei zone luminoase pe peretele din spate. În acest mod, vizionarea UHD este pusă și mai mult în evidență, în timp ce imaginile redate au o rezoluție de 3840 × 2160 de pixeli, fiind cu adevărat spectaculoase. Se remarcă, în primul rând, claritatea ridicată.

Fiind redate pe ecranul de mari dimensiuni și puse și mai mult în evidență prin Ambilight, imaginile oferă o experiență aparte de vizionare. Sunt redate 4 trilioane de culori la un contrast dinamic de 500000:1, iar procesarea Quad Core oferă rezultate cu totul impresionante. Imaginile beneficiază astfel de Micro Dimming avansat, contrastul fiind stabilit prin compararea tonurilor celor mai intense de negru și alb din zone foarte apropiate. Pentru redarea cadrelor în mișcare, cei de la Philips folosesc tehnologia Perfect Natural Motion, care în cazul de față are 600 Hz, așa că detaliile obținute în urma eliminării blur-ului sunt dintre cele mai mărunte.

Ecranul este dotat și cu funcții 3D, având disponibilă chiar și posibilitatea conversiei din 2D în 3D, beneficiind astfel de un cinematograf chiar la tine în living.

În ceea ce priveşte sistemul audio, acesta completează experiența de vizionare printr-un sunet de 25 W. Volumul este puternic, iar sunetul este clar și bogat, putând fi adaptat în același timp la tipul de conținut vizionat.

Funcțiile smart sunt susținute de același procesor Quad Core, experiența de navigare printre paginile meniului și în aplicații fiind una fluidă, astfel că vei putea să accesezi ușor setările și conținutul, timpii de așteptare fiind reduși. Cu privire la conexiunea la internet, aceasta se poate stabili wireless sau prin cablu.

La partea conectorilor, lucrurile stau la fel de bine ca în celelalte cazuri, având la dispoziție 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart, component și video composite. Te vei putea conecta astfel la orice PC, laptop, consolă sau player video și vei putea reda conținut direct de pe stick-uri, HDD-uri sau alte dispozitive precum tabletele sau smartphone-urile.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Ecran UHD de dimensiuni generoase
  • Funcții smart și 3D
  • Sonorizare excelentă
  • Posibilități numeroase de conectare

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review

Design - 9.8
Display - 9.6
Performanțe - 9.5

9.6

Pentru imagini spectaculoase

Philips 55PUS7909 este un Smart TV UHD, cu o diagonală generoasă, ce îți asigură experiența unui cinema în propriul living.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.