Philips 55PUS7809 – un smart TV 4K, Ultra

Philips 55PUS7809 este unul dintre cele mai accesibile televizoare cu astfel de calități, având în vedere revoluționara tehnologie 4K care oferă o experiență Ultra HD, nemaiîntâlnită până în anul 2013. Modelul de 55 inch, respectiv 139 cm, costă în acest moment 7000 lei (verifică preț actualizat), preț scăzut de la cei 8000 RON inițiali.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Design-ul acestui model este foarte interesant, fiind unul din modelele unde s-a pus accent pe frumusețe și eleganță, nu doar pe tehnologia din interior. Așadar, ecranul este înconjurat de rame foarte subțiri, aparent negre însă, la apropiere, sunt placate cu aluminiu şi au o culoare argintie și o formă aplatizată. Logo-ul companiei se află, ca de obicei, în partea de jos a ecranului. Standul pentru susținere verticală are o formă relativ dreptunghiulară, iar piciorul care susține ecranul este rigid. Totuși îl poți demonta în cazul în care nu te încântă prea tare și poți opta să montezi televizorul cu o diagonală atât de generoasă pe un suport de perete. Cu siguranță se va integra mult mai bine într-un decor modern. Având în vedere diagonala sa, nu ar trebui să te surprindă faptul că acesta cântărește 23,4 kg. Televizorul vine la pachet cu 4 perechi de ochelari 3D, ce îți vor permite să te bucuri de cele mai noi filme împreună cu familia sau prietenii.

La o primă vedere a ecranului, acesta prezintă culori bogate și contraste satisfăcătoare, însă cei 600 Hz își fac simțită prezența atunci când consumatorii vizionează filme sau imagini de pe surse externe care transmit o imagine clară, spre exemplu de pe Blu Ray. În acest sens, claritatea mișcării este superbă, oferind o experiență 4K perfectă.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 55PUS7809

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Philips 55PUS7809 are abilitatea de a se conecta la internet, întrucât îndeplinește funcții Smart, așadar se conectează wireless sau prin cablu RJ-45, la fel ca toate televizoarele acestei generații. Cele mai populare aplicații la care are acces sunt Skype, Twitter, Facebook, Dropbox, YouTube, Spotify, Catch-Up TV, Hbb TV, web browser şi online video store. Toate acestea funcționează impecabil datorită procesorului Quad Core care încurajează uzul acestor tehnologii cât mai des posibil, ajungând chiar să înlocuiască folosirea calculatorului în viitor.

Ecranul de 55 inch este un ecran imens care redă imagini foarte clare, având posibilitatea de a face multitasking și de a împărţi ecranul în două. Tehnologia utilizată în crearea unor caracteristici superioare precum acelea incluse în acest model este Ambilight versiunea 2 sided, Micro Dimming Pro, care ajută contrastul să fie mai puternic, Pixel Precise Ultra HD, iar opțiunile Game mode, Lounge light mode, Perfect Natural Motion și Local Contrast ajută consumatorul de tehnologie să își regleze ecranul în funcție de eveniment şi de scopul pentru care televizorul este utilizat.

Tuner-ul digital este încorporat, așadar nu este nevoie de un extra tuner sau receiver pentru a viziona canalele digitale. Acest televizor are posibilitatea de a înregistra programe și emisiuni pe USB și de a stopa programul într-un anume moment, opțiune numită Pause TV. În ceea ce privește funcția 3D, TV-ul utilizează o rezoluție de 3840 x 2160 care oferă claritate imaginii, însă are si abilitatea de a face conversia de la 2D la 3D. 

Din punct de vedere al conectivității, dispune de patru porturi HDMI, o intrare SCART RGB, o intrare component, trei porturi USB 2.0 și o ieșire audio digitală optică. Sunetul este și el superior, ținând pasul cu imaginea 4K pe care o promovează. Așadar, dispune de un sistem de 25W, ce încorporează caracteristicile: Smart Stereo, Incredible Surround şi Incredible Surround 3D, Clear Sound, Auto Volume Leveler, Dynamic Bass, Smart Sound, Ambi wOOx, Natural Sound, iar ieșirile sunetului RMS sunt de 25W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 139 cm,
  • Smart Tv 3D,

Contra:

  • prețul nu tocmai mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 55PUS7809 este un Smart TV 3D cu o diagonală imensă, ce se va încadra într-un living pe măsură, oferindu-ți clipe de relaxare unice.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Doresc a afla daca tv. Pilips 49PUS7809 [ Smart & 3D ] are implementata tehnologia FPR – Decodor incorporat HEVC care sa decodifice semnalele in format H.264 cat si HEVC H.256 la 30p sau 60p. Ma intereseaza daca poate afisa continutul Ultra HD de pe ortsice sursa externe inclusiv prin porturile HDMI 2.0 [ daca are ] , USB sau LAN . Va multumesc si astept un raspuns. !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.