Philips 55PUS7180/12 – un Smart TV cu Android 5.1 și rezoluție Ultra HD

Philips 55PUS7180/12 este un televizor Ultra HD, cu o diagonală potrivită unei încăperi cu o suprafață foarte generoasă. Acesta poate fi găsit în oferta eMAG, la un preț de aproximativ 8999 lei(verifică preț actualizat), destul de mare vei spune, dar cu siguranță dacă ești pe fază îl poți prinde la o promoție bună.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un TV Ultra slim, cu o ramă atât de subțire, aproape insesizabilă de la distanță, ce are un panou foarte îngust. Datorită tehnologiei Ambilight televizorul pare mult mai mare, iar experiența mult mai intensă. Această tehnologie funcționează prin proiectarea pe perete a unor lumini din spatele televizorului. Până și suportul pe care se sprijină este fin și mic, astfel încât modelul Philips nu atrage atenția prin nimic altceva decât rafinament și bun gust. Dimensiunile sale sunt de 1285 x 778 x 27 mm și cântărește 13,9 kg, destul de puțin comparativ cu alte modele ce au aceeași diagonală. Consumă numai 75 W, adică mai puțin decât un bec clasic.

Poze cu Philips 55PUS7180/12

Philips 55PUS7180/12

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă pe partea de design, televizorul impresionează din prima clipă, ei bine să facem cunoștință și cu partea tehnică.

Modelul Philips este un Smart TV 3D din generația 2015, ce se va potrivi în special cinefililor, ce își doresc propria sală de cinema.  Are o diagonală de 139 cm, cu o rezoluție Ultra HD, de 3840 x 2160, de 4 ori mai mulți pixeli decât cele cu rezoluție Full HD. Asta înseamnă că te vei bucura de imagini spectaculoase, de o claritate impecabilă.

Culorile nu au fost nicicând mai vii și mai naturale, contrastul este puternic, iar unghiul de vizibilitate este de 178 grade(din orice colț se va vedea le fel de bine). De reținut ar fi faptul că o asemenea diagonală este potrivită pentru un living sau un birou cu o suprafață mare sau mai corect ar fi să spunem că distanța dintre locul în care televizorul este așezat și ochii privitorului trebuie să fie destul de mare. De cel puțin trei ori cât este diagonala televizorului.

Sonorizarea este susținută de două ieșiri a câte 12,5 W, ce dezvoltă un sunet puternic, clar și curat, chiar și atunci când volumul este la maxim.

Tunerul digital integrat este prezent cam la toate modelele nou lansate, iar acesta nu face altceva decât să îți permită să te bucuri de posturile HD fără să fii nevoit să optezi pentru un abonament digital.

Pe partea de conectivitate, televizorul vine cu o bogăție de porturi: 4 porturi HDMI(poți conecta simultan consola Xbox, Blu-Ray-ul și laptopul și tot ți-ar mai rămâne un port liber), 3 porturi USB 2.0(în cazul în care ai un film pe stick sau poze, o intrare SCART(dar aceasta nu prea se mai folosește), minijack căști și WI-Fi integrat.

Procesorul Quad Core împreună cu sistemul de operare Android 5,1(Lollipop) asigură o experiență interesantă de gaming. Andoidul face ca navigarea și accesarea aplicațiilor să fie super rapide și intuitive.

Televizorul vine cu 6 perechi de ochelari 3D, astfel că îți vei putea invita prietenii la un film 3D ori de câte ori îți vei dori.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design Ultra slim,
  • Smart TV 3D.
  • Ultra HD,
  • diagonală de 139 cm

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Imagine - 10
Conectivitate - 9.3

9.8

O alegere premium

Philips 55PUS7180/12 este un Smart TV 3D, cu rezoluție Ultra HD, ce are o diagonală extrem de generoasă. Vine echipat cu sistemul de operare Android 5.1.

Vezi detalii
User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.