Philips 55PUH6400/88 – televizorul 4K perfect sub 5000 lei

Având în vedere raportul dintre diagonală, dotări și preț, televizorul Philips 55PUH6400/88 este poate cel mai complex model 4K pentru un buget sub 6000 lei. Este disponibil în magazine la un preț de aproximativ 5699 lei(verifică preț actualizat).

Televizorul se remarcă înainte de toate printr-un design minimalist, acest lucru fiind esențial pentru un dispozitiv ce urmează să ocupe un loc central în camera de zi. Privind televizorul se observă în primul rând profilul foarte subțire, construcția lăsând impresia că avem de-a face cu un obiect decorativ. Rama îngustă care încadrează ecranul și suportul care păstrează doar muchiile exterioare completează foarte bine aspectul elegant. Modelul are dimensiunile de 1239 x 712 x 79 m, iar în cazul în care vrei să îl fixezi pe perete vei avea nevoie de un suport VESA 400 x 200.

Poze cu televizorul Smart 4K

Philips 55PUH6400/88

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 139 cm, îndeplinind standardul pentru redarea optimă a calității 4K,  asta înseamnând că vei putea observa toate detaliile oferite de claritatea superioară. Ecranul redă imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, de 4 ori mai clare decât cele Full HD. Pentru procesarea imaginilor este folosită în primul rând tehnologia Pixel Plus Ultra HD, aceasta asigurând un echilibru bun între culori și claritate. Contrastul este stabilit prin Micro Dimming Pro și are o valoare ridicată. Ecranul se remarcă printr-o redare foarte fină a mișcării, beneficiind de tehnologia Perfect Motion Rate de 700 Hz care îndepărtează blur-ul și permite observarea unor detalii cu totul speciale care în mod normal ar fi rămas neobservate.

Televizorul oferă o experiență atractivă și pe partea smart, acolo unde găsești o interfață Android cu care ești deja familiar probabil de pe smartphone sau tabletă. Conținutul este ușor accesibil, iar în magazinul Google Play găsești toate aplicațiile și jocurile preferate. Pentru stocarea acestora ai la dispoziție o memorie de 8 GB. Întrucât beneficiază de un procesor Dual Core, televizorul atrage timpi de așteptare ceva mai lungi, dar delay-ul nu este unul de speriat. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Sistemul audio este surround și are o putere de 20 W, sunetul beneficiind de funcții speciale pentru creșterea clarității și evidențierea bass-ului.

La nivelul conectivității vei găsi un număr atractiv de port-uri ce îți vor permite să asociezi ecranului dispozitive externe pentru creșterea divertismentului. Găsești astfel 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări Scart și component.

Modelul este un televizor ce oferă un pachet complet de funcții atractive, fiind gândit pentru a asigura divertismentul de zi cu zi pentru tine și familia sau prietenii tăi. Dotările prezintă upgrade-uri importante față de seriile anterioare pe partea de imagine, pe partea smart lăsând însă loc de mai bine dacă ne raportăm la dotările oferite de competiție. Per ansamblu, însă, televizorul este mai mult decât atractiv și are un raport calitate-preț excelent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant care scoate în evidență ecranul
  • ecran 4K de 139 cm
  • funcții smart cu interfață Android
  • conectivitate foarte bună

Contra:

  • mi-ar fi plăcut un procesor mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Display - 9.4
Conectivitate - 9.3

9.4

O alegere Smart

Philips 55PUH6400/88 este un Smart TV, cu rezoluție 4K, potrivit pentru cei ce sunt în căutarea unui device cu o diagonală generoasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.