Philips 55PUH6101/88 – o expriență de vizionare, ce depășește barierele ecranului

Alegerea unui TV se poate dovedi adesea destul de dificilă. Să fie Smart sau nu? 4K sau Full HD? Să fie de la un producător sau de la altul și așa mai departe. Ce zici de o variantă care să îmbine cele mai noi specificații cu un preț accesibil? Știu că-ți place… Este vorba despre modelul Philips 55PUH6101/88, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2599 lei(verifică preț actualizat). Prețul este cât se poate de decent, în condițiile în care avem o diagonală generoasă + rezoluție 4K.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și evoMAG.

În ceea ce privește design-ul, televizorul este unul dintre cele mai elegante modele ale anului 2016: ramă metalică Ultra Slim, un panoul destul de îngust, plus două picioare finuțe, în formă de ”V”, ce îi conferă stabilitatea necesară. Acestea se montează destul de ușor, dar te poți lipsi de ele în cazul în care îți dorești să montezi televizorul pe un suport TV de perete. Dimensiunile televizorului sunt de 1239 x 779 x 229 mm și cântărește 19,9 kg, așa că vei avea nevoie de ajutor pentru montarea sa. Deși vorbim de un ”mic gigant”, consumul energetic este de doar 62 W, aproape la jumătate din cât consumă un bec clasic de 100.

Poză cu Philips 55PUH6101/88

Philips 55PUH6101/88

Vezi mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vine la pachet cu o telecomandă cu al cărei meniu te vei familiariza destul de repede. Aceasta include control vocal pentru a simplifica orice tip de căutare. Vei găsi chiar și un buton de Netflix dedicat, în cazul în care te pasionează filmele și te bate gândul să îți iei abonament.

Modelul Philips face parte din generația 2016 și este un Smart TV ce rulează sistemul de operare Android, cu o interfață prietenoasă, curată, ușor de navigat pein meniu. Vine cu destul de multe aplicații preinstalate la bord, oferind totodată posibilitatea de a îmbogăți lista din Google Play Store. De aici vei putea descărca nenumărate aplicații și jocuri pentru toate vârstele.

Philips 55PUH6101/88 are o diagonală de 139 cm, ceea ce înseamnă că este recomandat pentru spațiile generoase. Ca idee, distanța optimă dintre privire și TV, ar trebui să fie de 3 ori cât diagonala televizorului, mai exact 479 cm. Are o rezoluție 4K(3840 x 2160 pixeli), oferind o experiență de vizionare foarte plăcută. Cei peste 8 milioane de pixeli sunt responsabili pentru imaginile detaliate, cu un contrast puternic. Culorile vibrante te vor cuceri. În cazul în care diagonala se dovedește a fi mult prea mare pentru nevoile tale, poți opta pentru unul dintre frații mai mici ai modelului de față:

Philips 49PUH6101/88, cu o diagonală de 123 cm, la prețul de 1999 lei.

Philips 43PUH6101/88, cu o diagonală de 108 cm, la prețul de 1900 lei.

Pe o asemenea diagonală gamingul devine obligatoriu. Iar dacă activezi și funcția Ambilight, atunci deja vei constata că jocul depășește barierele ecranului. Vei avea senzația că te joci pe tot peretele. Ce te va incomoda în timpul jocului? Telecomanda, care nu poate egala experiența oferită de un controller dedicat pentru gaming.

Sonorizarea nu este atât de puternică pe cât te-ai aștepta, ținând cont de diagonala dată. Avem doar 16 W, ceea ce mi se pare extrem de puțin, dar sunt conștientă că un preț atât de bun nu putea veni fără un compromis. Soluția pentru acest neajuns ar fi un soundbar.

Pe spate este găzduită toată partea de conectică: 3 porturi USB, o ieșire audio digitală, o intrare component, Slot CI+ pentru cardul ce decodează canalele digitale, o intrare component, 4 porturi HSMI în cazul în care vrei să conectezi mai multe device-uri simultan, pentru nostalgi vine și cu Scart și minijack-ul pentru căști.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • preț accesibil
  • 4K
  • Smart TV
  • 139 cm

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Imagine - 9.1
Conectivitate - 9.4

9.4

O alegere Smart

Philips 55PUH6101/88 este un Smart TV cu rezoluție 4K, potrivit pentru livinguri sau pentru spațiile generoase. Vine echipat cu tehnologia Ambilight și pune la dispoziția utilizatorului un conținut bogat de aplicații, umai bune pentru clipele de relaxare.

Vezi în magazin
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.