Philips 55PFT6510/12 – televizorul Full HD smart cu imagini atractive

Philips 55PFT6510/12 este un televizor la preț foarte bun, care beneficiază de upgrade-uri importante pe partea de design și imagine. Modelul are un raport calitate-preț ridicat, fiind ideal pentru orice utilizator care dorește să experimenteze funcțiile de divertisment în trend. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 5499 lei(verifică preț actualizat), dar având în vedere diagonala sa generoasă, nu mp surprinde acest aspect.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Televizorul are un design foarte elegant, care se remarcă în fața seriilor trecute prin intermediul unor linii mult mai fine și mai atent finisate. Rama este astfel mai subțire, iar suportul metalic plat încheie atractiv aspectul curat, minimalist. Modelul are dimensiunile de 1239 x 726 x 79 mm, iar pentru fixarea pe perete folosește un suport VESA 400 x 200. Profilul îngust face posibilă fixarea confortabilă pe perete.

Poze cu televizorul Smart

Philips 55PFT6510/12

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 139 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul este dotat cu un motor de procesare Dual Core și o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secundă. Modelele Philips se disting însă mai ales prin intermediul tehnologiei Ambilight, aceasta oferind o experiență de vizionare aparte, pe mai multe laturi. Imaginile sunt mărite și îmbunătățite pentru a fi cât mai naturale. La acest lucru contribuie foarte mult și contrastul stabilit prin Micro Dimming Pro, acesta asigurând culori de calitate și un efect mai profund de adâncime. De asemenea, tehnologia Perfect Motion Rate de 800 Hz asigură redarea fluidă a cadrelor, eliminând blur-ul și efectele neplăcute apărute la procesare.

Televizorul beneficiază și de tehnologie 3D, așa că lărgește modalitățile de petrecere a timpului liber. Efectele 3D sunt foarte atractive, oferind un plus de interactivitate.

Sistemul audio este unul standard, având o putere de 20 W, sunetul beneficiind însă de efect surround și o claritate bună, așa că este adaptat pentru a completa eficient imaginile.

După cum spuneam la început, modelul este dotat cu un procesor Dual Core ce oferă un randament mai redus pe partea smart, acolo unde te vei confrunta cu timpi de așteptare ceva mai ridicați. Pentru o utilizare standard însă, experiența este destul de atractivă. Vei putea naviga în browser sau accesa conturi Dropbox, Facebook, Gmail etc fără a întâmpina probleme. Modelul este dotat cu o interfață Android, așa că îți va fi mai ușor de navigat, fiind familiarizat cu experiența de pe tabletă sau smartphone.

La nivelul conectivității, televizorul este dotat cu 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart și component. Prin urmare, acesta se poate conecta la console de joc, PC-uri, playere etc. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2, iar conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau Wi-Fi.

Modelul oferă o experiență smart potrivită pentru utilizatorii mai puțin pretențioși, acoperind însă cu brio sarcinile de bază. Per ansamblu, pachetul este unul atractiv.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran de dimensiuni generoase
  • design slim minimalist
  • funcții 3D
  • funcții smart cu interfață Android
  • conectivitate extinsă

Contra:

  • mi-ar fi plcut să aibă un procesor mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Display - 8.7
Conectivitate - 8.4

8.6

O alegere Smart

Philips 55PFT6510/12 este un televizor Full HD însoțit de funcții smart și 3D, ideal pentru cei interesați de ecrane de dimensiuni generoase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.