Philips 55PFS8109 – televizorul super performant

Ai auzit probabil de televizoare Full HD, Smart sau 3D, dar te-ai gândit vreodată cum ar fi să beneficiezi de un model cu cele mai noi dotări la fiecare nivel și care, în plus, beneficiază de sistem de operare Android? Acesta este cazul lui Philips 55PFS8109, unul dintre modelele cele mai performante de pe piață în momentul actual. Prețul pentru un astfel de model este de aproximativ 9500 lei (verifică preț actualizat). Dacă vrei să cumperi modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 325 de lei. În concluzie, televizorul este ideal pentru tine dacă îți dorești un model de ultimă generație, care să îți ofere pe ecranul uriaș posibilități numeroase de distracție și care să fie la fel de prietenos ca un dispozitiv Android.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul este unul foarte modern și atractiv, având finisaje metalice și un aspect perfect slim. Carcasa este argintie, iar ecranul este încadrat de o ramă cu o grosime de doar câțiva milimetri. Pentru fixare sunt folosite picioare metalice. Dimensiunile modelului sunt de 1225 x 716 x 13 mm.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 55PFS8109

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este de tip LED și are o diagonală de 139 de cm, oferind o vizibilitate excelentă.  Rezoluția Full HD este de 1920 x 1080 pixeli, imaginile redate fiind foarte clare și detaliate. LED-urile asigură o luminozitate continuă de 450 cd/mp. Dintre tehnologiile care asigură calitatea imaginilor sunt de remarcat, în primul rând, cele pentru procesarea imaginii. Astfel, ecranul beneficiază, înainte de toate, de un motor Perfect Pixel HD care redă 2.250 trilioane de culori și un contrast dinamic de 500.000:1. Tehnologia Micro Dimming Pro analizează imaginea pe bucăți foarte mici, asigurându-se întotdeauna că LED-urile luminează corespunzător zonele, astfel încât să fie redat negrul cel mai întunecat și albul cel mai strălucitor. Tehnologia Perfect Motion Rate de 800 Hz asigură redarea fluidă a imaginilor în mișcare, scoțând în evidență detalii ascunse. Nu în ultimul rând, tehnologia Ambilight pe 4 laturi mărește imaginea prin proiectarea unei zone luminoase pe peretele din spate, lăsând impresia că ecranul plutește într-o mare de lumină.

Philips 55PFS8109 dispune de tehnologie 3D și folosește ochelari cu obturator activ. Este disponibilă și funcția de conversie din 2D în 3D. Televizorul vine însoțit de 2 perechi de ochelari 3D.

La nivelul funcțiilor Smart  se remarcă procesorul Quad Core performant. Acesta permite conectarea la internet, rularea de aplicații la fel ca pe smartphone sau tabletă și multitasking-ul. Spațiul intern pentru aplicații este de 2.7 GB. Accesul la conținut se face extrem de rapid și ușor datorită interfeței Android. Modelul folosește versiunea  4.2 Jelly Bean.  Prin urmare, aplicații de la Google Play și până la Skype, Netflix, Dropbox, Facebook, Twitter, YouTube etc.  vor putea fi rulate fără nicio problemă.

Sistemul audio este asigurat de tehnologia Ambi-wOOx. Sunetul are o putere de 30 W și este de tip stereo și surround. Sistemul audio redă un spectru larg de frecvențe și acoperă chiar și sunetele joase de bass.

Modelul mai dispune de o cameră web care permite păstrarea legăturii cu cei dragi prin realizarea apelurilor Skype.

La nivelul conectivității, televizorul dispune de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0 și câte o intrare Scart, component și de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Modelul mai beneficiază și de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2. Redarea video se face în sistem PAL, SECAM și NTSC.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • Android,
  • diagonală de 140 cm,
  • Smart Tv 3D,
  • sunet de 30W

Contra:

  • prețul nu este foarte accesibil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 55PFS8109 este un Smart TV 3D cu o diagonală imensă, de 140 cm și sistem de operare Android, ce facilitează accesul la conținut.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.