Philips 55PFS7509 – televizorul Full HD smart la preț bun

Televizoarele care oferă atât ecrane Full HD de mari dimensiuni, cât și funcții Smart și 3D pot ajunge la prețuri destul de mari. Philips este unul dintre producătorii care a mizat în 2014 pe atragerea utilizatorilor prin prețuri ceva mai mici, o decizie pe placul multora. Philips 55PFS7509 este unul dintre modelele cele mai atractive ale producătorului. Prețul său este de aproximativ 7600 lei (verifică preț actualizat),un preț bun dacă ne uităm la dotări. Ecranul este unul generos și oferă imagini de calitate iar, în plus, televizorul beneficiază de întregul set de funcții Smart și 3D.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Televizorul are un design spectaculos, remarcându-se prin faptul că aproape nu are ramă și prin suportul care constă într-un simplu schelet de suport. Având dimensiunile de 1231 x 712 x 35.8 mm, televizorul este unul destul de mare și este de apreciat faptul că, în același timp, este foarte subțire. Aspectul general este unul foarte plăcut, televizorul adăugând o notă elegantă oricărei camere.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 55PFS7509

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 140 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Panoul este luminat de LED-uri care oferă o luminozitate continuă de 400 cd/mp, imaginile fiind întotdeauna vibrante. Ecranul poate reda 4 trilioane de culori la un contrast dinamic de 500.000:1.

Ecranul are în spate o serie întreagă de tehnologii care asigură calitatea superioară a imaginilor. O caracteristică importantă a televizorului este aceea că oferă o experiență de vizionare pe trei laturi. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei Ambilight 3 care mărește imaginile prin proiectarea unei zone luminoase pe peretele din spatele ecranului.

O altă caracteristică importantă a televizorului este că redă la o calitate superioară imaginile în mișcare, eliminând blur-ul și scoțând în evidență detalii ascunse. Pentru a susține acest lucru, tehnologia Perfect Motion Rate de 800 Hz funcționează împreună cu tehnologia Digital Natural Motion, procesorul și panoul performant.

Tehnologia 3D completează funcțiile televizorului, iar la cumpărare utilizatorul primește 4 perechi de ochelari 3D pasivi.

Sistemul audio al televizorului este unul calitativ, de tip Smart Stereo. Difuzoarelor cu o putere de 20W le este alăturat un subwoofer cu putere de 50W. Philips 55PFS7509 oferă o întreagă serie de funcții și opțiuni de personalizare audio.

La nivelul funcțiilor smart, televizorul beneficiază de un procesor Dual Core. Acesta face posibilă conectarea la internet, prin urmare și rularea de aplicații, verificarea adresei de email, conectarea la rețelele de socializare sau urmărirea filmelor, serialelor și videoclipurilor online. Este de remarcat, însă, că televizorul are un procesor cu doar două nuclee, în timp ce unii competitori și-au dotat modelele cu procesoare Quad Core mult mai performante. Utilizatorul se poate aștepta, prin urmare, la timpi de așteptare ceva mai lungi și un multitasking mai greoi.

Trecând peste acest aspect, televizorul stă destul de bine la capitolul conectivitate. Modelul este dotat cu 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart și component. Conexiunea la internet se poate face atât prin cablu, cât și prin Wi-Fi. Televizorul mai dispune de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • diagonală de 140 cm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Chiar dacă nu este dotat cu cel mai performant procesor, Philips 55PFS7509 își face treaba decent, în concluzie, televizorul reprezintă o alegere bună.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.