Philips 55PFS6909 – televizorul cu o diagonală impresionantă

Dacă eşti pasionat de filme şi vrei să beneficiezi de cele mai bune condiții de vizionare chiar la tine acasă, merită să investeşti într-un televizor modern de mari dimensiuni care să transforme camera de zi într-un mini-cinematograf pentru familie şi prieteni. Philips 55PFS6909 este un astfel de model care promite să asigure distracția pentru serile de film și poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4499 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere faptul că avem de-a face cu un ecran de mari dimensiuni Full HD care oferă o experiență de vizionare spectaculoasă atât în 2D, cât şi în 3D, prețul este unul bun. Funcțiile Smart nu sunt cele mai performante,  dar este de apreciat faptul că e posibilă conexiunea la internet. Conectivitatea este extinsă, aşa că posibilitățile de distracție prin asocierea altor dispozitive sunt numeroase. În concluzie, televizorul este unul foarte atractiv pentru iubitorii de filme.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Televizorul se remarcă din prima datorită dimensiunilor şi designului ultra slim. Acesta măsoară 1235 x 722 x 63 mm şi va deveni cu siguranță centrul de atenție din orice cameră. Ecranul este încadrat de o ramă foarte subțire, părând că avem de-a face cu imagini care plutesc pur şi simplu. Carcasa este neagră şi are un aspect elegant. Suportul are forma unui schelet metalic, acesta completând personalitatea energică a modelului.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 55PFS6909

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală impresionantă de 140 de cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Prin urmare, acesta oferă condiții optime de vizionare. Imaginile redate au calitate Full HD şi sunt extrem de clare şi de atractive. Culorile sunt vii, iar contrastul este unul ridicat. Tehnologia Pixel Precise HD redă 4 trilioane de culori la un contrast dinamic de 500.000:1. LED-urile oferă o luminozitate continuă de 350 cd/mp. Aspectul cel mai atractiv al ecranului este însă tehnologia Ambilight2. Aceasta mărește imaginea proiectând pe peretele din spatele panoului o zonă luminoasă şi oferind astfel o vizionare pe două laturi. Imaginile sunt mult mai bine puse în valoare, iar detaliile devin principalul atu al modelului. Ar mai fi de amintit şi tehnologia Perfect Motion Rate de 600 Hz care îmbunătățește impresionant claritatea cadrelor în mişcare.

Trecând acum la partea 3D, aceasta este la fel de calitativă. Te vei simți aproape de personajele preferate, iar efecte impresionante și te vor ține în suspans. Philips 55PFS6909 vine însoțit de 4 perechi de ochelari 3D pasivi și 2 perechi de ochelari Dual View gaming.

Sistemul audio este de tip stereo şi are o putere de 20 W.

La nivelul dotărilor Smart găsim un procesor Dual-Core, partea aceasta fiind mai puțin impresionantă. Vei putea naviga pe internet, viziona filme şi seriale online sau posta pe rețelele de socializare, dar timpii de aşteptare vor fi ceva mai mari.

La nivelul port-urilor lucrurile redevin atractive.  Ai la dispoziție 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port de rețea, o intrare de component și una Scart. Vei putea prin urmare să te conectezi la PC sau console pentru gaming, playere Blu-Ray sau DVD, etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless (cu ajutorul unui adaptor). Este disponibil și un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart Tv 3D,
  • 140 cm,
  • Full HD,
  • cu tehnologia Ambilight

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 55PFS6909 este un Smart TV, cu o diagonolă generoasă, ce se va potrivi unui living de dimensiuni mari, mai cu seamă că încorporează și tehnologia 3D.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.