Philips 55PFL6008 – crează-ți propriul cinematograf acasă

Îți place efectul de cinema și ți-ai dori ca acest sentiment să îl ai și stând acasă în propriul living? Ei bine soluția este un televizor 3D cu o diagonală generoasă, care să îți ofere o imagine spectaculoasă. Și aici se încadrează televizorul despre care vom discuta astăzi, și anume Philips 55PFL6008, ce vine la un preț de aproximativ 6000 lei (verifică preț actualizat), însă zilele acestea poate fi găsit la un super preț în oferta Emag.

Din punct de vedere al designului, modelul este de-a dreptul spectaculos, cu o ramă aproape inexistentă și un panou extrem de subțire, televizorul va reprezenta o adevărată piesă de rezistență în orice locuință. Piciorul pe care se sprijină este mai degrabă o ramă foarte subțire, dar care totuși oferă stabilitate. Pentru cei ce nu sunt impresionați de acest aspect, nu-i nici o problemă, suportul poate fi înlăturat, iar panoul montat pe un suport de perete.

Poze cu televizorul 3D Smart Philips 55PFL6008

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Philips este un Smart TV 3D cu o diagonală extrem de generoasă, de 139 cm, ce cu siguranță va produce senzații similare celei de cinema. De asemeni modelul vine cu 4 perechi de ochelari, astfel că veți putea urmări filmele împreună cu familia sau cu câțiva prieteni. Rezoluția este Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, și oferă imagini de o claritate incontestabilă indiferent de unghiul de vizionare și totodată culori vii, identice cu cele reale, susținute de caracteristicile de imagine: 3D Depth adjustment, Easy 3D(oferă o experiență 3D confortabilă), 500 Hz Perfect Motion Rate(îmbunătățește reproducerea mișcărilor), Pixel Precise HD(afișează imagini clare și fluente) și Micro Dimming.

Faptul că este un Smart TV, presupune că dispune de conexiune Wireless, ce vă permite să navigați pe internet fără nici o problemă. Puteți folosi browserul web pentru diferite căutări, Youtube-ul pentru videoclipuri, rețelele de socializare pentru a urmări noutățile sau Skype-ul pentru a discuta cu prietenii. Nici nu veți avea nevoie de o tastatură adițională fiindcă televizorul are una proprie pe spatele telecomenzii. Mai mult de atât televizorul vine și cu o serie de aplicații menite să ofere adevărate momente de relaxare.

Experiența video este îmbogățită de partea audio cu 2 boxe a câte 10 W, ce dezvoltă un sunet clar, intens, chiar și atunci când volumul este dat mai tare. Tunerul digital este și el prezent și ajută la redarea posturilor HD, fără a mai avea nevoie de un abonament digital, prin urmare vă scutește de o cheltuială în plus.

Pe partea de conectivitate, televizorul afișează o gamă bogată și variată: 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, o intrare component, SCART, Slot CI, și player multimedia integrat. Consumul unui asemenea gadget este de doar 63 W, destul de mic după părerea mea, ce în mod cert nu va influența prea tare cresterea facturii la curent. Cântărește 21 kg, dar având în vedere diagonala sa impresionantă, nu pot spune că mă surprinde acest aspect.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • imagine şi sunet impecabile,
  • Smart TV,
  • 3D,
  • Full HD

Contra:

  • prețul nu este chiar la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

)

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 55PFL6008 este un Smart TV 3D, ce redă senzația de cinematograf utilizatorului. Oferă o experiență 3D confortabilă, astfel că veți putea viziona în propriul living filmele preferate.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.