Philips 55PFH5509 – televizorul smart cu ecran uriaș

În cazul televizoarelor, ecranul reprezintă centrul de interes, utilizatorii alegând modelele în funcție de dimensiunile ecranului și de calitatea imaginilor oferite. Philips 55PFH5509 este un televizor cu un ecran extrem de generos care, în plus, redă imagini de calitate Full HD și are asociate o serie de tehnologii și funcții care pot să transforme experiența de vizionare într-una specială, de fiecare dată. Prețul modelului Philips este de aproximativ 3400 lei (verifică preț actualizat), producătorul mizând pe dimensiunea ecranului și calitatea imaginii. Lipsa tehnologiei 3D și conectivitatea ceva mai redusă reprezintă principalele minusuri ale televizorului.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul televizorului este minimalist, având linii fine, subțiri și elegante. Ecranul este încadrat de o ramă subțire care sporește vizibilitatea. Televizorul este alcătuit dintr-un plastic de calitate și este disponibil pe negru. Cu dimensiunile de 1243 x 775 x 280 mm, modelul se face ușor de remarcat.

Poze cu televizorul Smart Philips 55PFH5509

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul cu diagonala de 140 de cm are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli care permite redarea imaginilor în calitate Full HD. LED-urile asigură o luminozitate de 350 cd/mp care contribuie la redarea unor culori strălucitoare și a unui contrast ridicat.

Prin tehnologia Pixel Plus HD sunt redate 69 de miliarde de culori și  un contrast dinamic de 500.000:1. În plus, prin Micro Dimming fiecare imagine este analizată în peste 3200 de zone pentru a fi oferit cel mai întunecat negru și cel mai strălucitor alb.

Tehnologia Perfect Motion Rate de 200 Hz asigură, alături de procesorul performant cu o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secundă, o redare fidelă a mișcării. Imaginile din emisiuni sportive, filme de acțiune sau jocuri sunt realiste și extrem de fluide, fără a lăsa loc de blur.

Procesorul Dual-Core permite navigarea pe internet, descărcarea și rularea de aplicații, precum și dezvoltarea  interacțiunii cu utilizatorul. Acesta poate schimba rapid paginile panoului de control și va beneficia, de fiecare dată, de timpi minimi de așteptare.

Prin accesul la magazinele online, utilizatorul poate descărca mii de aplicații pentru diferite activități, de la streaming până la jocuri, distribuirea de conținut pe rețelele de socializare sau redarea  și partajarea conținutului media. În același timp, funcțiile smart permit conectarea la dispozitive precum tabletele sau smartphone-urile pentru redarea sau distribuirea de conținut.

Sunetul are o putere de 20W și este unul calitativ. Printre funcțiile de sunet se numără Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller sau Smart Sound. Televizorul are un player multimedia integrat.

Conexiunea la internet se face rapid, prin wireless sau prin cablu, televizorul având tehnologie Wi-Fi integrată, dar și un port RJ-45 pentru conectarea la rețele LAN. La nivelul conectivității, televizorul putea sta totuși mai bine, având doar 2 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, o intrare de component și una digitală. Philips 55PFH5509 mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/DVB-C. Consumul în timpul funcționării este de 48 W, iar cel în stand-by este de 0.3 W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart TV,
  • Full HD,
  • 140 cm,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Desing
Imagine
Conectivitate

Pentru cei care își doresc însă un televizor smart Full HD care să își îndeplinească la un nivel calitativ înalt funcțiile, Philips 55PFH5509 reprezintă o opțiune.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.