Philips 55PFH5500/88 – televizorul smart generos

Experiența optimă de vizionare tv este cel mai adesea asociată cu un ecran de mari dimensiuni. Cu cât funcțiile sunt apoi mai diverse și mai bine echilibrate, cu atât lucrurile sunt mai atractive. Philips 55PFH5500/88 este un televizor Full HD smart de dimensiuni generoase, care va umple living-ul de conținut atractiv. Are un preț de aproximativ 4499 lei(verifică preț actualizat), acesta fiind un televizor Full HD de dimensiuni generoase, care oferă imagini de calitate superioară. Modelul are un design foarte elegant și va arăta bine în orice spațiu. Funcțiile smart sunt mai puțin atractive decât în cazul altor modele, dar în cazul în care nu ești interesat de folosirea intensă în multitasking a aplicațiilor lucrurile ar trebui să meargă bine. Per ansamblu, pachetul este foarte atractiv.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Aspectul este important pentru televizor, acesta ocupând un spațiu central în cameră și fiind de cele mai multe ori în centrul atenției. Are un design foarte elegant, prevăzut cu un profil subțire, o ramă îngustă și un suport care își păstrează doar scheletul. Modelul are dimensiunile de 1239 x 726 x 79 mm.

Poze cu televizorul Smart

Philips 55PFH5500/88

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 139 cm, fiind mai mult decât generos și redând imaginile la scară largă. Acestea au rezoluția de 1920 x 1080 pixeli, claritatea fiind ridicată, iar culorile evidențiate prin intermediul unor tehnologii de procesare. Printre acestea se numără tehnologia Micro Dimming pentru setarea contrastului, Pixel Plus HD pentru redarea echilibrată a culorilor sau Perfect Colors pentru îmbunătățirea tonurilor. Culorile sunt redate la o luminozitate de 350 cd/mp. De asemenea, tehnologia Perfect Motion Rate de 200 Hz lucrează pentru a prelucra cadrele și a crește claritatea mișcării. Vei putea astfel să ai acces la detalii pe care în mod obișnuit nu le-ai observa, ceea ce face vizionarea cu atât mai atractivă.

Imaginile sunt însoțite de un sunet de calitate standard, cu puterea de 20 W.

La nivel smart, televizorul este dotat cu un procesor Dual Core care poate părea ușor în urma dotărilor competiției pentru 2015. Procesorul face o treabă decentă, însă nu reușește să treacă peste timpii mai lungi de așteptare și restartările periodice de sistem. Funcțiile smart au însă o interfață Android, așa că plusează pe partea experienței intuitive. Interfața Android aduce astfel meniuri prietenoase, care trimit ușor spre conținutul dorit, iar magazinul Google Play îți pune la dispoziție mii de aplicații și jocuri pentru petrecerea timpului liber. Vei putea de asemenea să sincronizezi conținutul cu cel de pe alte dispozitive smart.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări Scart și component, iar conexiunea la internet o vei putea stabili wireless sau prin cablu. Cu ajutorul port-urilor vei putea îmbunătăți sunetul adăugând un sistem audio extern sau un soundbar, precum și asocia console de joc și PC-uri pentru gaming sau playere DVD și Blu-ray, ori stick-uri USB pentru redarea de filme.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • ecran Full HD de mari dimensiuni
  • conectivitate bună

Contra:

  • nu este 4K

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Display - 9.3
Conectivitate - 9.3

9.3

O alegere Smart

Philips 55PFH5500/88 este un Smart TV cu o diagonală de 139 cm, rezoluție Full HD, ce se va încadra într-un living ceva mai spațios.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.