Philips 55PFH5209 – televizorul cu imagine de calitate

Deși televizoarele Smart sunt la mare căutare, există în continuare persoane care sunt interesate de calitatea imaginii și nimic mai mult. Dacă imaginea de calitate este redată pe un ecran de mari dimensiuni, pachetul devine cu atât mai atractiv. Este și cazul modelului Philips 55PFH5209, un model adus pe piață în 2014 de producătorul olandez. Prețul său este de aproximativ 4000 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mare dacă luăm în considerare faptul că televizorul nu beneficiază de funcții Smart sau 3D și nici de un nivel de conectivitate ridicat. Dar, cum televizorul este adresat celor care caută un model cu ecran mare și imagini de calitate, prețul este unul mediu pe piață pentru această categorie de dimensiuni.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Televizorul plusează prin design, care este într-adevăr unul aparte. Rama care încadrează ecranul are doar câțiva mm și este poate cea mai subțire de pe piață. Impresia este că imaginile redate stau pur și simplu în aer. Suportul păstrează același stil, având de fapt forma unui schelet de suport. Designul televizorului este complet negru, așa că aspectul este unul profund elegant. Dimensiunile televizorului sunt de 1234 x 716 x 76 mm, acesta necesitând un spațiu generos pentru poziționare.

Poze cu televizorul Philips 55PFH5209

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 140 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. LED-urile asigură o luminozitate continuă de 300 cd/mp, imaginile beneficiind astfel de culori strălucitoare, vibrante. Ecranul beneficiază de tehnologia Digital Crystal Clear și redă 69 de miliarde de culori. Pentru a completa calitatea imaginilor redate, tehnologia oferă un contrast dinamic de 500.000:1.

Ai fi spus că datorită ramei care e practic inexistentă vizibilitatea și-a atins valoarea maximă, dar nu e doar atât. Producătorul a adăugat tehnologia unică Ambilight prin care imaginile sunt mărite. Acest lucru se realizează prin proiectarea unei zone luminoase pe peretele din spatele televizorului.

Pentru redarea imaginilor în mișcare, televizorul folosește tehnologia Perfect Motion Rate de 100 Hz. Aceasta îmbunătățește reproducerea mișcărilor, imaginile rezultate fiind clare și detaliate.

Sistemul audio al televizorului are o putere de 20W și este de tip Smart Stereo. Datorită funcției Incredible Surround, utilizatorul se va bucura de o experiență de calitate, cu un sunet cu efect tridimensional. Există mai multe opțiuni pentru personalizarea sunetului în funcție de preferințe și chiar și o funcție pentru amplificarea bass-ului. Televizorul dispune de un player multimedia integrat.

Deși nu este un televizor Smart, Philips 55PFH5209 poate acoperi mai multe activități de divertisment datorită conectivității. Ar fi de observat totuși că putea fi dotat ceva mai bine la acest aspect. Televizorul dispune de 2 porturi HDMI, un port USB și de intrare Scart. Este posibilă, astfel, conectarea la un player Blu-Ray sau DVD, o consolă de joc Play Station, Xbox sau Wii și bineînțeles la un stick de memorie, HDD extern sau PC pentru redarea de conținut în mod direct.

Prin funcția Philips Easylink este nevoie de o singură telecomandă pentru a controla atât playerul, cât și sistemul Home Cinema. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/DVB-C care permite urmărirea programelor digitale fără a fi nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 140 cm,

Contra:

  • nu e Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Pentru un utilizator interesat doar de o diagonală generoasă și o rezoluție Full HD, Philips 55PFH5209 ar putea fi o alegere excelentă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.