Philips 50PUS6809 – un gigant cu rezoluție Ultra HD

Televizorul Philips 50PUS6809 este un model cu o diagonală impresionantă de 50 de cm și o rezoluție 4K, Ultra HD. Televizorul LED este unul Smart care îndeplinește condițiile clasei energetice A+ și poate fi achiziționat la prețul de aproximativ 5000 lei (verifică preț actualizat), un preț justificat în special de rezoluția UHD, dar și prin diagonala generoasă . Producătorul Philips oferă o garanție de 24 de luni cu posibilitatea extinderii  în magazinele partenere.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Design-ul acestui televizor de dimensiuni foarte mari este potrivit unui spațiu care să permită vizionarea imaginilor de la o distanță de cel puțin 5 metri. Modelul este unul Ultra Slim, care redă un nou aspect televizoarelor din gama 2014. Faptul că dispune de funcții smart face din acest model unul de ultimă generație, pregătit să ofere experiența online pe care și-o dorește orice utilizator, prin conexiunea la internet. Design-ul pe care s-au concentrat producătorii este unul oarecum ascuțit, cu rame de culoare neagră și o grosime neobservabilă. Suportul pentru masă este, de asemenea, ascuțit înspre partea frontală, oferind senzația de echilibru. Televizorul poate fi amplasat și pe perete cu ajutorul unui suport TV de perete.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 50PUS6809

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere al imaginii, acest ecran de 127 cm are o rezoluție de 3840 x 2160 și are abilitatea de a oferi imagini 3D cu ajutorul tehnologiei Active 3D, 3D Depth adjustment, conversie 2D spre 3D și detecție automată a formatului 3D. Aspectul nativ al imaginii este de 16:9, iar luminozitatea ecranului este de 350 cd/mp. Imaginea este una bogată în culori vii, cu un contrast puternic și un efect de naturalețe.

Aceste caracteristici sunt date de tehnologia Micro Dimming Pro, cea care setează contrastul dintre alb și negru, Pixel Plus Ultra HD, Digital Natural Motion și de cei 400 Hz de care dispune. Sunetul oferit de Philips 50PUS6809 este foarte clar și intens, având funcții inteligente precum Smart Stereo, Ambi wOOx sau Natural Sound. Caracteristicile sunetului care contribuie la claritatea superioară de care dă dovadă sunt Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Bass Enhancement și Smart Sound.

Atunci când vine vorba de inteligența acestui dispozitiv de 50 de inch, este important de știut că fișierele media pot fi stocate pe cloud-ul Philips numit Cloud TV și Cloud Explorer și pot fi împărtășite wireless cu alte dispozitive inteligente.

În ceea ce privește aplicațiile suportate, acestea sunt variate. Cele preinstalate, specific producătorului, sunt Catch-up TV, Netflix, Spotify, Online apps, magazinul online de unde pot fi procurate aplicațiile, Online Video Apps, Open Internet browser, YouTube, Facebook, Skype, Twitter și HbbTV. Conexiunile cu alte dispozitive externe se pot realiza cu ajutorul celor patru porturi HDMI, un port component in, unul SCART RGB/CVBS, două porturi USB, o intrare Audio in, un slot pentru Common Interface Plus, o ieșire audio optică digitală, un conector pentru service și o ieșire pentru căști.

Wi-Fi-ul este integrat, iar utilizatorul se poate conecta wireless direct la router. Atunci cand intervin modificări sau update-uri legate de modul de funcționare al televizorului, de aplicațiii sau soft, producatorul eliberează variante de firmware în scopul update-ului online sau prin USB, acolo unde este cazul.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Ultra HD,
  • Smart TV 3D,
  • diagonală de 127 cm,
  • HDMI

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 50PUS6809 este un Smart TV 3D cu o rezoluție Ultra HD, ce poate fi găsit la un preț extrem de avantajos, mai ales că oferă și o diagonală generoasă.

User Rating: 2.53 ( 2 votes)

Un comentariu

  1. Dar pare ca nu are hdmi 2.0 …. Ci vechiul hdmi 1.4 …. Nu are upscaling ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.