Philips 50PUH6400/88 – televizorul 4K la preț bun, pentru divertisment avansat

Divertismentul tv atinge în momentul actual un nivel la care nu s-ar fi gândit nimeni în urmă cu câțiva ani, producătorii transformând complet vizionarea așa cum o știam și adăugându-i noi dimensiuni atractive. Philips 50PUH6400/88 este un televizor potrivit pentru cei care vor să facă upgrade-ul la divertismentul modern, oferind toate dotările în trend la un preț accesibil. Este un televizor bun pentru a trece la un nivel nou de calitate. Cu un preț de aproximativ 4799 lei(verifică preț actualizat), acesta redă imagini 4K completate de funcții smart cu Android, raportul calitate preț fiind unul foarte bun.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Modelul are un design profund minimalist, care încorporează linii extrem de fine și un profil ultra slim. Raportat la dimensiunile de 1124 x 647 x 77 mm, televizorul este foarte subțire, ceea ce îi oferă un aspect elegant. Ecranul este încadrat de o ramă îngustă și susținut cu ajutorul unui suport dreptunghiular care și-a păstrat doar muchiile exterioare foarte subțiri, lăsând impresia că se află în continuarea ramei.

Poze cu televizorul Smart 4K

Philips 50PUH6400/88

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 126 cm și redă imagini de calitate UHD, cel mai înalt nivel de calitate în momentul actual pentru modelele de utilizare la scară largă. Imaginile sunt astfel redate la rezoluția de 3840 × 2160 pixeli, având o claritate foarte bună. Numărul de pixeli este de 4 ori mai mare decât în cazul ecranelor Full HD, iar procesorul integrat are o capacitate de procesare de 1 miliard de pixeli pe secundă. Imaginile beneficiază de un contrast foarte bun, stabilit prin analizarea în 6400 de zone a cadrelor.

Contrastul ridicat este susținut de o intensitate foarte bună a tonurilor de negru. De asemenea, ecranul schimbă calitatea vizionării prin creșterea nivelului de detaliu la redarea cadrelor în mișcare. Tehnologia Perfect Motion Rate (PMR) de 700 Hz completează cadrele lipsă și îndepărtează blur-ul, imaginile fiind mult mai clare și mai fluide.

Funcțiile smart devin încetul cu încetul o caracteristică obișnuită pentru cei mai mulți dintre utilizatori. Prin urmare, și așteptările față de acestea cresc de la o zi la alta. Modelul de față beneficiază de o interfață Android care oferă o navigare intuitivă și prietenoasă, rezolvând multe dintre problemele primelor serii smart. Televizorul oferă astfel acces mult mai rapid la conținut și permite comutarea simplă între aplicații, meniuri și conținutul online și cel analog sau digital. În același timp, în magazinul Google Play sunt disponibile mii de aplicații și jocuri, memoria internă fiind de 8 GB. Un aspect ceva mai neplăcut în cazul de față este acela că procesorul este Dual Core, așa că timpii de așteptare sunt puțin decalați față de trendul actual.

Sistemul audio are o putere de 20 W și redă un sunet de calitate decentă. Cei mai mulți dintre utilizatori optează pentru sisteme audio externe sau soundbar-uri atunci când vor o experiență mai profundă.

La nivelul conectivității, televizorul este dotat cu 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări Scart și component. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design minimalist foarte subțire
  • ecran 4K
  • funcții smart cu interfață Android
  • conectivitate bună

Contra:

  • mi-ar fi plăcut un procesor mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Diaplay - 9.3
Conectivitate - 9.4

9.4

O alegere 4K

Philips 50PUH6400/88 este un Smart TV, cu interfață Android, ce te va delecta cu imagini 4K și cu o diagonală de 126 cm, suficient de generoasă pentru living.

Vezi detalii
User Rating: 3.35 ( 5 votes)

Un comentariu

  1. da, IMI PLACE! MARFA TARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.