Philips 50PFL3008 – o diagonală generoasă în propriul living

Ne place să urmărim filmele bune sau campionatele de fotbal pe un televizor cu o diagonală impresionantă, dar de cele mai multe ori ne gândim că o diagonală generoasă presupune și un preț pe măsură. Ei bine acest lucru nu este valabil în toate cazurile. Unul dintre excepțiile de la regulă este și modelul Philips 50PFL3008, ce se bucură de un preț de aproximativ 2450 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de accesibil, dacă îl raportăm la diagonala de 127 cm.

Din punct de vedere al designului, Philips 50PFL3008 exprimă eleganță și rafinament. Rama subțire creează iluzia unei imagini mult mai mari, iar piciorul dreptunghiular pe care se sprijină îl puteți demonta în cazul în care considerați că ar trebui să îl montați pe perete.

Poze cu televizorul Philips 50PFL3008

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă pe partea de design, modelul impresionează, ei bine nici partea tehnică nu este mai prejos. Philips 50PFL3008 este un televizor din gama 2013, prin urmare beneficiază de cele mai noi funcții. Are o diagonală de 127 cm, iar imaginea este de 1920 x 1080, Full HD, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de o claritate impresionantă. Caracteristica de imagine Perfect Motion Rate 100 asigură o claritate mai mare a imaginii în mișcare, și totodată un contrast mai bun.

Sunetul este asigurat de 2 boxe de 8 W, ce încorporează caracteristici audio, ce oferă profunzime și claritate, chiar și atunci când volumul este dat mai tare. Aceste caracteristici sunt: Incredible Surround, Equalizer, Clear Sound, Treble and Bass Control și Dynamic Bass Enhancement. Deși nu este un Smart TV, Philips 50PFL3008 dispune și de tuner digital DVB-T, DVB-C, ce permite utilizatorului să vizioneze canalele HD fără a mai avea nevoie de un receiver.

Pe partea de conectivitate, Philips 50PFL3008 dispune de cam tot ceea ce ați avea nevoie: 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, Scart, minijack căști, intrare PC și Slot CI. Consumul său este de 93 W, relativ mic, dacă ținem cont de diagonala sa impresionantă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preţ accesibil,
  • HDMI,
  • diagonală mare

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 50PFL3008 este un televizor cu o diagonală generoasă, ideal pentru un living mare, ce poate fi achiziționat la un preț decent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.