Philips 50PFH6510/88 – televizorul Full HD generos cu Ambilight

Fiecare dintre producători lansează tehnologii-semnătură care oferă modelelor proprii o caracteristică anume. În cazul televizoarelor Philips, tehnologia Ambilight răspunde cerințelor celor care urmăresc în special ca ecranele să evidențieze cadrele prin redarea la scară largă a acestora. Philips 50PFH6510/88 este un model lansat în 2015 care beneficiază de tehnologia Ambilight și completează în plus experiența de vizionare cu o serie întreagă de dotări atractive. La un preț de aproximativ 4499 lei(verifică preț actualizat), este un televizor Full HD care oferă o serie de beneficii importante față de modelele de anul trecut. În primul rând, tehnologiile de procesare a imaginii sunt îmbunătățite, iar rezultatele sunt mult mai atractive. Modelul beneficiază totodată de funcții smart mai cursive și disponibile în interfața prietenoasă Android. Configurația este una foarte atractivă pentru un model Full HD.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Modelul are un design ce se face remarcat prin faptul că este disponibil pe argintiu. Carcasa pare astfel mai plină, iar rama pare să lase imaginile să iasă din ecran. Ecranul se încadrează în standardele actuale, având un profil slim. Suportul este simplu, plat și oferă o stabilitate foarte bună. Televizorul are dimensiunile de 1124 x 647 x 77 mm și va ocupa centrul atenției în camera de zi.

Poze cu televizorul Smart

Philips 50PFH6510/88

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul de 126 cm redă imagini la rezoluția de 1920 x 1080 pixeli, rezoluția Full HD fiind foarte bine exploatată pe dimensiunile ecranului și evidențiind cu ajutorul tehnologiei Ambilight. Aceasta facilitează o vizionare pe două laturi prin proiectarea unei zone luminoase pe peretele din spate. Rezultatul constă într-o imagine mărită, care completează diagonala. Ecranul redă 2.250 trilioane de culori la un contrast dinamic de 500.000:1, contrastul fiind stabilit prin Micro Dimming Pro și având un rezultat foarte bun. Pentru redarea cadrelor în mișcare ecranul îmbină tehnologiile Perfect Motion Rate de 800 Hz și Perfect Natural Motion. Acestea îndepărtează tremuratul apărut în urma mișcării,  putând reda 100 de schimbări de mișcare pe secundă, spre deosebire de standardul de 24 de cadre pe secundă.

Ecranul poate reda și imagini 3D, așa că vei putea urmări filmele preferate într-o nouă experiență. Efectele redate sunt spectaculoase și realiste, așa că acțiunea ți se va părea foarte interactivă.

Modelul este dotat cu un sistem audio de 20 W, care oferă un sunet bogat și complex. Sistemul distribuie uniform sunetul, acoperind camera și completând optim experiența de vizionare.

Funcțiile smart sunt îmbunătățite, beneficiind de o interfață Android foarte cursivă și prietenoasă. Aplicațiile și jocurile rulează rapid, iar pentru stocarea conținutului ai la dispoziție o memorie internă de 8 GB. Browsing-ul și vizionarea de filme online sunt și ele fluide și vei avea posibilitatea de a lucra în multitasking, putând urmări un film și căuta informații pe internet sau posta pe rețelele de socializare, conexiunea putându-se stabili prin cablu sau wireless.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări Scart și component.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim pe argintiu
  • ecran Full HD de 126 cm
  • imagini 3D
  • funcții smart cu Android
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Display - 8.9
Conectivitate - 9.2

9.1

O alegere Smart

Philips 50PFH6510/88 este un televizor Smart, cu o diagonală de 126 cm, cu interfață Android, ce se va potrivi unui living cu o suprafață generoasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.