Philips 50PFH4009/12 – televizorul Full HD mare

Ecranul reprezintă punctul principal de atracție pentru orice televizor, iar atunci când acesta are calitate Full HD, dimensiunea devine un criteriu destul de important. Dacă îți dorești în primul rând un model de mari dimensiuni care să redea imagini de calitate superioară pentru camera de zi, Philips 50PFH4009/12 poate fi modelul ideal pentru tine. Acesta este cu atât mai atractiv cu cât are un preț foarte bun pentru dimensiunile sale, acesta putând fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1999 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep undeva din jurul sumei de 70 de lei. Modelul este unul dintre cele mai atractive din categoria sa de preț. Punctele sale forte sunt: designul minimalist de calitate, ecranul Full HD de mari dimensiuni și conectivitatea ridicată care permite asocierea la alte dispozitive pentru redarea de conținut în diferite formate. Televizorul este astfel potrivit pentru cei interesați de calitatea imaginii, nu și de existența unor funcții Smart.

Televizorul arată foarte bine, având un design minimalist de calitate. Aspectul ultra slim a devenit deja o semnătură a modelelor Philips, iar cazul de față nu face excepție. Carcasa este foarte subțire și este complet neagră, având un aspect foarte elegant. Suportul are formă dreptunghiulară și este unul foarte jos, oferind o stabilitate ridicată. Ecranul este încadrat de o ramă subțire care îi pune în evidență dimensiunile. Televizorul măsoară 1124 x 658 x 88 mm și cântărește 13 kg.

Poze cu televizorul Philips 50PFH4009/12

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 127 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, exploatând astfel la maximum calitatea experienței de vizionare.  Ecranul LED are o luminozitate continuă de 280 cd/mp care permite iluminarea uniformă și susținerea unui contrast puternic. Cu ajutorul tehnologiei Digital Crystal Clear sunt redate 69 miliarde de culori la un contrast dinamic de 500.000:1. Claritatea este superioară chiar și în cazul cadrelor în mișcare. Acest lucru este posibil datorită integrării tehnologiei Perfect Motion Rate de 100 Hz. Tehnologia elimină efectul de blur și scoate în evidență detalii ascunse. Emisiunile sportive, filmele sau jocurile de acțiune se vor vedea la un alt nivel.

Sistemul audio are o putere de 20 W. Sunetul are efect surround și beneficiază de mai multe opțiuni de personalizare. Pentru iubitorii de muzică playerul multimedia integrat se va dovedi foarte util. Acesta permite redarea de playlist-uri direct de pe stick-uri sau playere mp3/mp4.

Pentru conectarea la alte dispozitive sunt disponibile 2 port-uri HDMI, 1 port USB și 1 intrare Scart. Este disponibil și un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite redarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern. Philips 50PFH4009/12 se poate conecta astfel la un spectru larg de dispozitive și poate reda fișiere de pe acestea. Pentru conectarea video formatele suportate sunt AVI, MKV, MPEG, WMV. Pentru subtitrări sunt acceptate formatele SRT, SUB, TXT, AAS, SMI sau SSA. Fotografiile din vacanță se vor vedea impecabil pe ecranul generos. Formatele de imagine acceptate sunt JPEG, BMP, GIF, JPS, PNG și PNS.

În ceea ce privește consumul, clasa de eficiență energetică este A, iar consumul anual este de 95 kwh.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • 127 cm,
  • Full HD,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 50PFH4009/12 este modelul ideal pentru cei ce își doresc o diagonală generoasă, cu o rezoluție Full HD, dar nu sunt interesați de funcțiile Smart.

User Rating: 3.65 ( 2 votes)

2 comentarii

  1. Buna ziua. Acest model are si port pentru card ? Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.