Philips 49PUS7809 – televizorul UHD la preț de Full HD

Televizoarele UHD reprezintă cea mai nouă apariție în ceea ce privește calitatea imaginii. Ai spune, prin urmare, că aceste televizoare sunt și cele mai scumpe, ceea ce este, însă, doar parțial adevărat. Într-adevăr, modelele de vârf au prețuri colosale, dar acestea se datorează, în principal, dimensiunilor impresionante ale ecranelor. Pentru cei care consideră că și un ecran mediu este bun atâta timp cât oferă imagini de calitate, există și modele UHD la prețuri bune. Un astfel de televizor este și Philips 49PUS7809. Prețul  său este de aproximativ 5500 lei (verifică preț actualizat), costând la fel de mult ca un televizor Full HD. Televizorul prezintă drept argumente principale de achiziție ecranul UHD și pachetul de funcții complete Smart și 3D.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Televizorul are un design minimalist și se remarcă printr-un aspect slim la toate nivelurile. Astfel, rama care încadrează ecranul este aproape invizibilă și are un finisaj metalic foarte elegant, suportul televizorului este unul extrem de subțire iar, în plus, televizorul este el însuși ultra-subțire, având o grosime de doar 35 mm. Având dimensiunile de 1092 x 632 x 35 mm, televizorul este unul mediu.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 49PUS7809

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului are 123 cm, iar rezoluția UHD este de 3840 x 2160 pixeli. Cu o așa rezoluție, claritatea imaginilor atinge cote maxime. De altfel, calitatea imaginilor este de 4 ori mai mare decât în cazul televizoarelor Full HD. La calitatea imaginilor contribuie și LED-urile care asigură o luminozitate continuă de 450 cd/mp și, în același timp, păstrează economia de energie. Tehnologia Pixel Precise Ultra HD redă 4 trilioane de culori la un contrast dinamic de 500.000:1. Procesorul de imagine este unul ultra performant.

Datorită tehnologiei Ambilight 2, imaginile sunt mărite prin proiectarea unei zone luminoase pe peretele din spatele ecranului. Experiența de vizionare este, astfel, pe două laturi.

Pentru redarea imaginilor în mișcare, tehnologia Perfect Motion Rate de 600 Hz elimină blur-ul și transformă vizionarea curselor de mașini sau de ciclism, a meciurilor si restului de emisiuni sportive în adevărate experiențe spectaculoase.

Utilizatorul are la dispoziție o sumedenie de opțiuni prin care să ajusteze imaginea în cele mai mici detalii, exact așa cum își dorește.

Philips 49PUS7809 beneficiază și de funcția 3D, oferind utilizatorului o experiență de cinematograf chiar acasă. Televizorul oferă și funcția de conversie din 2D în 3D, crescând și mai mult distracția. La cumpărare, utilizatorul primește 4 perechi de ochelari 3D pasivi.

Sistemul audio al televizorului este unul calitativ, sunetul fiind puternic și clar. Ieșirea se face prin difuzoare cu o putere de 25W. Există o întreagă serie de funcții și opțiuni care să personalizeze experiența audio și să o adapteze la tipul de conținut vizionat.

În ceea ce privește funcțiile Smart, televizorul este dotat cu un procesor Quad Core avansat. Acesta face posibilă conectarea la internet și oferă o interfață fluidă și prietenoasă. Astfel, utilizatorul poate rula aplicații, se poate conecta la rețelele de socializare sau poate urmări filme și seriale online printr-o singură mișcare.

La nivelul conectivității, televizorul beneficiază de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart și component. Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi sau prin cablu. Televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Ultra HD,
  • diagonală de 123 cm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 49PUS7809 este un Smart TV 3D, ce se bucură de un design slim și o diagonală generoasă, oferind totodată o rezoluție Ultra HD.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.