Philips 49PUS7150/12 – televizorul UHD 3D cu Android

În cazul în care urmărești un televizor care să beneficieze de dotările cele mai recente și să nu fie unul foarte scump, modelul Philips 49PUS7150/12 este unul foarte atractiv. Are un preț de aproximativ 5499 lei(verifică preț actualizat). Acesta este un televizor mid-range potrivit pentru cei care vor să aibă acces la toate tehnologiile actuale în materie de divertisment tv.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Televizorul se face remarcat mai întâi printr-un design ultra-subțire, având grosimea unui panou. Acesta are linii care se completează foarte bine, aspectul părând că este unitar, în timp ce rama slim are finisaj metalic, fiind foarte elegantă și oferind un aspect premium. Televizorul are dimensiunile de 1103 x 664 x 37 mm și este susținut de un suport extrem de plat prevăzut cu același finisaj metalic atractiv. Stabilitatea este foarte bună, televizorul putând fi plasat pe orice tip de masă. În cazul în care preferi fixarea pe un perete, va trebui să folosești un suport VESA de 300 x 300.

Poze cu televizorul Smart

Philips 49PUS7150/12

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 123 cm, raportul între preț și dimensiuni fiind unul bun. Ecranul are o calitate UHD, redând imagini la claritatea maximă disponibilă, la rezoluția de 3840 x 2160 pixeli. Cei de la Philips folosesc pentru redare tehnologia Ambilight, aceasta redând imaginile pe mai multe laturi, mărind cadrele prin proiectarea pe peretele din spate a unei zone luminoase. Claritatea și scara de redare nu sunt însă singurele puncte forte ale ecranului, acesta beneficiind de asemenea de o luminozitate bună de 400 cd/mp. Ecranul are culori în nuanțe bogate și un contrast stabilit prin Micro Dimming Pro. Contrastul este stabilit comparând tonuri de negru și alb dintr-un număr de blocuri mult mai mare, atingând astfel o valoare ridicată. Pentru redarea cadrelor în mișcare este folosită tehnologia Perfect Motion Rate de 800 Hz, aceasta fluidizând mișcarea și crescând nivelul de detaliu și claritate.

Ecranul este dotat și cu tehnologie 3D, oferind un set complet de funcții pentru divertisment. Experiența 3D este însă mai puțin complexă decât în cazul altor modele. Televizorul vine însoțit de 4 perechi de ochelari 3D pasivi, fiind pregătit pentru toată familia.

La nivelul sistemului audio vei găsi un set de difuzoare de 20 W, dotate cu efect surround și tehnologia DTS Premium Sound. Sunetul are o calitate decentă.

La nivel smart, procesorul quad core susține foarte bine interfața Android. Aplicațiile din magazinul Google Play sunt foarte numeroase, iar rularea acestora și a meniurilor este cursivă, fără timpi lungi de așteptare. Pentru navigarea pe internet ai la dispoziție browserul Google Chrome. Stocarea conținutului se face pe o memorie internă de 16 GB, existând suficient loc pentru jocuri, aplicații, videoclipuri, fotografii etc. Vei găsi de asemenea o aplicație integrată pentru conectarea dispozitivelor externe, care te va ajuta să faci conexiunea mult mai ușor.

Ai la dispoziție 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări Scart, în timp ce conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD cu tehnologie 3D
  • funcții smart cu interfață Android susținute de un procesor quad core
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Display - 9.3
Conectivitate - 9.4

9.2

O alegere Smart

Philips 49PUS7150/12 este un Smart TV, cu rezoluție 4K, ce utilizează sistemul de operare Android, pentru a oferi o experiență de vizionare interesantă.

Vezi detalii
User Rating: 3.46 ( 7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.