Philips 49PUS7101/12 – un Android TV stilat și performant

Tehnologia 4K este definitorie pentru un TV de actualitate. Dacă i se alătură și un procesor Quad Core plus Android și tehnologia Ambilight, atunci e clar că avem de-a face cu un super TV marca Philips. Despre modelul 49PUS7101/12 se pot spune multe lucruri pozitive, iar cele mai numeroase laude i se aduc datorită funției Ambilight. Pentru că e foarte important să știm și pe ce buget ne bazăm atunci când facem o astfel de achiziție, e bine de notat că televizorul poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3.499 lei(verifică preț actualizat), un preț bun ținând cont că discutăm despre un model 4K, cu o diagonală generoasă și câteva tehnologii importante.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și evoMAG.

Iată care sunt principalele sale atuuri:

Design stilat care se potrivește locuințelor amenajate cu mult bun gust

Nu este doar tehnologia cea care ține pasul cu modernitatea, ci și designul i se alătură, contribuind cu succes – putem spune – la oferirea unui produs complet și complex la interior, dar și la exterior. Aspectul elegant, definit de rama subțite și finisajul gri – cromatic, cu suportul stilat de tip arc, recomandă modelul Philips pentru livingurile moderne, iar diagonala destul de mare (123 cm / 49 inch) îl avantajează și dacă ne decidem să-l fixăm pe un perete cu ajutorul  suportului VESA de 200 x 200. Totuși dacă dimensiunea televizorului nu este pe placul tău, este bine de știut că acesta este disponibil și pe diagonale mai mari:

Fără stand, acest model de la Philips are dimensiunile de 1093 x 644 x 61 mm, iar greutatea ajunge la 14,9 Kg.

Bine de menționat:

  • suporturile metalice de bandă deschisă întregesc designul acestui TV;
  • picioarele subțiri au fost realizate suficient de armonios încât să aibă un aspect arhitectural și o curbură perfectă;
  • finisajele cromatice uimesc prin eleganța lor.

Poze cu Philips 49PUS7101/12

Philips 49PUS7101/12

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Experiență de vizionare captivantă, pentru cei pasionați de calitatea imaginii

Deși nu este cel mai performant model de la Philips (să nu uităm de modelele OLED 4K cu Android și Ambilight) 49PUS7101/12  dispune de o imagine impresionantă, cu o rezoluție 4K de înaltă calitate. Datorită Pixel Precise UHD ai posibilitatea să te bucuri de imagini în mișcare line și clare, detalii exacte cum nu ai mai întâlnit până acum, un negru intens și un alb strălucitor, iar Premium Color, în combinație cu HDR Plus, oferă culorilor un grad incredibil de claritate și un contrast echilibrat.

Prin HDR Plus/High Dynamic Range Plus divertismentul la domiciliu capătă noi valențe inovatoare în ceea ce privește culoarea și contrastul. Conținutul este redat cu o acuratețe incredibilă, feedback-ul final constând în culori și detalii atractive.

Care-i treaba cu Premium Color?

Conform specificațiilor tehnice, Philips Premium Color combină un panou cu o gamă largă de culori îmbunătățit cu 85%, cu procesarea a 4 trilioane de culori. Rezoluția impunătoare și culorile incredibil de strălucitoare te vor face să uiți că privești la un ecran, amintindu-ți de nuanțele cele mai naturale cu putință.

Menționam anterior că acest model de la Philips se bucură de unica și inovatoarea tehnologie Ambilight care transformă o simplă vizionare a emisiunilor TV într-o experiență captivantă, creând impresia unui ecran mult mai larg, prin proiectarea unui halo de lumină din cele trei laturi ale ecranului televizorului direct pe peretele care-l înconjoară. Cu Ambilight pe trei laturi imaginile vibrante pun stăpânire nu doar pe întregul living, ci și pe emoțiile tale.

Funcții Ambilight: Ambilight+Hue integrat, muzică Ambilight, mod joc, adaptare la culoarea peretelui, mod lounge.

Android + Philips Quad Core = experiență TV mai rapidă

Când puterea Android se întâlnește cu procesorul Quad Core nu poate să rezulte decât o interacțiune fluentă, demnă de un model de top. Această super combinație oferă televizorului Philips o energie incredibilă. Poți naviga fără probleme pe internet, te poți juca în voie, poți folosi aplicațiile preferate fără niciun fel de problemă.

Google Play și galeria de aplicații Philips depășeșc banala și tradiționala programare TV și îți generează o amplă colecție online de filme, programe TV, muzică, jocuri și diverse aplicații. Știai că te poți juca cele mai cool jocuri doar folosind un controler wireless, fără a fi nevoit să înșiri cabluri prin toată casa?

Experiența sonoră se ridică la înălțimea celei vizuale

Sunetul captivant este susținut de tehnologiile superioare DTS, Clear Sound, Smart Sound, Triple Ring Technology, dar și de sistemul audio stereo cu o ieșire de 30 W, ceea ce înseamnă că puritatea conținutului audio original este păstrată în întregime. TV-ul Philips te răsfață cu un surround captivant, cu bas profund, dialoguri clare – chiar și la nivelul maxim – fără fluctuații sau întreruperi.

Și la capitolul conectivitate stă foarte bine: 4 porturi HDMI, 3 intrări USB 2.0, conectori pentru diverse servicii și conectori prin satelit, Wi-Fi integrat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • diagonală generoasă
  • tehnologia Ambilight
  • 4K
  • Smart TV
  • sonorizare bună

Contra:

  • la volum maxim se pierde ușor din calitate

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 8.9
Conectivitate - 8.9

8.9

O alegere Smart

Philips 49PUS7101/12 este un Smart Tv cu rezoluție 4K, ce oferă imagini impecabile, o sonorizare puternică, la un preț cât se poate de decent.

Vezi în magazin
User Rating: 4.2 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.