Philips 49PUS7100/12 – televizorul UHD 3D foarte atractiv

Philips 49PUS7100/12 este un televizor UHD ideal pentru cei care își doresc un upgrade de calitate a imaginii și vor să încerce imaginile 4K pe un ecran de dimensiuni cât mai mari pentru un preț bun. În ultima perioadă, Philips oferă un raport foarte bun între dimensiunile ecranului și preț, raport care plasează modelele sale în preferințele clienților. Are un preț de aproximativ 5799 lei(verifică preț actualizat), fiind un televizor UHD însoțit de un pachet complet de funcții smart și 3D care să crească posibilitățile de divertisment. Raportul calitate-preț este unul bun.

Televizorul are un design minimalist lucrat în detaliu, aspectul fiind cu totul aparte. Ecranul are astfel un aspect ultra slim și o ramă foarte subțire, picioarele laterale adăugând o notă dinamică prin faptul că sunt ascuțite. Televizorul poate fi comparat cu un păianjen, lăsând impresia că urmează să se deplaseze spre tine. Modelul are dimensiunile de 1103 x 639 x 37 mm, umplând camera cu imagini de calitate.

Poze cu televizorul Smart 3D UHD

Philips 49PUS7100/12

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 123 cm, fiind foarte generos, acesta având o luminozitate continuă de 400 cd/mp și redând imagini de 3840 x 2160 pixeli. Rezoluția avansată este susținută de o serie de tehnologii gândite pentru a îmbunătăți experiența de vizionare. Tehnologia Ambilight 2 proiectează imaginea pe două laturi, o zonă luminoasă fiind proiectată pe peretele din spate și mărind scara de redare.  Imaginile au o rezoluție de 4 ori mai mare decât în cazul Full HD și sunt procesate cu ajutorul tehnologiei Pixel Precise Ultra HD pentru a avea un echilibru bun între culoare, claritate și contrast.

Contrastul este stabilit prin Micro Dimming Pro, numărul de blocuri în care este împărțită imaginea pentru compararea tonurilor de alb și negru fiind mult mai mare și asigurând o intensitate ridicată a acestora. Pentru redarea imaginilor în mișcare sunt folosite tehnologiile Perfect Motion Rate de 800 Hz și Perfect Natural Motion, fiecare dintre acestea având un aport important pentru creșterea clarității și curgerea lină a cadrelor. Per ansamblu, imaginile au calitate foarte bună, cei pretențioși găsind însă câteva aspecte ce necesită calibrarea.

Ecranul redă și imagini 3D, acestea beneficiind de același nivel înalt de calitate precum cele 2D. Tehnologia Ambilight este adaptată și pentru 3D, iar contrasul, claritatea și culorile rămân la fel de atractive. Modelul vine însoțit de 4 perechi de ochelari 3D pasivi.

Sistemul audio este unul standard, cu o putere de 20 W, iar pentru o experiență mai atractivă poți adăuga un soundbar sau un sistem audio extern.

Funcțiile smart sunt susținute de un procesor quad core, upgrade-ul atrăgând un multitasking mult mai cursiv și timpi de așteptare mai scurți. Cu ajutorul funcțiilor smart televizorul va oferi un pachet complet de funcții de divertisment, acoperind și cerințele celor ce doresc să fie conectați la rețelele de socializare, să aibă la dispoziție aplicațiile preferate pe un ecran mare sau să urmărească filme și seriale online direct pe televizor, fără a mai fi nevoie de stick-uri USB.

La nivelul conectorilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări component, așa că vei putea conecta console de joc, PC-uri, sisteme audio etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran 4K 3D de 123 cm la preț bun
  • funcții smart cu procesor quad core
  • conectivitate bună

Contra:

  • mi-ar fi plăcut ca sunetul să fie ceva mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Display - 10
Conectivitate - 9.5

9.8

O alegere excelentă

Philips 49PUS7100/12 este un model dotat cu tot ce îi trebuie, pentru a satisface chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.