Philips 49PUH6101/88 – pentru cei îndrăgostiți de imaginile perfecte!

Până acum 2 ani pe val erau televizoarele Full HD. Mai nou, treptat, treptat, locul acestora a fost luat de televizoarele care au la bază tehnologia 4K. ”Dar acestea există de ceva vreme!” vei spune. Așa este, însă cine își permitea acum 2-3 ani un TV 4K avea ceva bănuți în cont. Se pare că modelele care, până mai acum câteva luni costau destul de mult, acum au prețuri mult mai accesibile. Este și cazul modelului Philips 49PUH6101/88, renumit pentru imaginile sale care ating perfecțiunea. Modelul poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2199 lei lei(verifică preț actualizat), un preț atractiv, ținând cont că discutăm despre un TV cu o diagonală generoasă, cu specificații interesante.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Cel și evoMAG.

Să vizionezi serialul sau filmul preferat la un TV cu rezoluție 4K este ca și cum ai călători cu avionul la Bussiness class după ce, până acum, ai mers doar la Economic. Din păcare, utilitatea acestei tehnologii este încă la cote joase pentru că televiziunile nu transmit în acest format însă, din fericire, ne putem folosi de surseprecum Netflix sau YouTube, unde putem găsi din ce în ce mai mult conținut 4K.

Îți vine bine acest Philips!

Nici nu are cum să fie altfel pentru că designul său modern și elegant, precum și negrul care-l definește îl fac să se potrivească oricărui tip de încăpere. În plus, acest model e subțirel – tras ca prin inel, cum spune-o vorbă românească. Deci nici vorbă de o înfățișare grosolană, butucănoasă! Prin aspectul său plăcut și finisajele de calitate, televizorul va atrage toate privirile asupra sa. Dacă nu-l vrei fixat pe un perete, atunci poți apela la suportul din dotare, confecționat din două picioare destul de solide pentru a menține TV-ul fix.

Sfat:

Chiar dacă se potrivește oriunde, cel mai bine i-ar sta într-un living spațios pe care, datorită diagonalei generoase din dotare (123 cm) și a sunetului super clar și puternic, îl va transforma într-un adevărat centru media!

Totuși în cazul în care caracteristicile televizorului te-au cucerit, însă diagonala sa nu este pe placul tău, este bine de știut că poți opta și pentru alte dimeniuni, potrivite nevoilor tale. Este vorba despre:

  • Philips 43PUH6101, cu o diagonală de 108 cm, la prețul de 1829 lei.
  • Philips 55PUH6101/88, cu o diagonală de 139 cm, la prețul de 2499 lei.

Poze cu Philips 49PUH6101/88

Philips 49PUH6101/88

Verifică în magazin

Specificații tehnice

Atunci când lumea ți se arată în toată splendoarea ei

… înseamnă că ai apelat la magia unui Philips 49PUH6101/88. Beneficiind de un display de tip LED, rezoluție 4K / 3840 x 2160 pixeli, luminozitate de 350 cd/mp și tehnologii superioare de imagine  (pe care le vom reda mai jos), acest Smart TV 4K de la Philips ne pregătește o incursiune de neuitat în lumea imaginilor incredibile și a culorilor naturale cu care doar natura ne mai poate bucura.

Imaginile care ating perfecțiunea sunt secondate de acuratețea sistemului audio. Acesta este alcătuit din două difuzoare stereo integrate, cu o putere totală de 16 W. Redarea sunetelor puternice și de înaltă fidelitate este favorizată și de tehnologiile Clear Sound, Incredible Sorround și Smart Sound Mode. Totuși mi-ar fi plăcut ca televizorul să beneficieze de o sonorizare mult mai puternică, ținând cont că discutăm despre o diagonală atât de mare.

Tehnologii superioare de imagine:

Pixel Plus Ultra HD – optimizează imaginea indiferent de sursa din care aceasta provine, cu scopul precis de a ne oferi culori, contrast și detaliu la un nivel superior. Cu alte cuvinte, ne vom bucura de imagini super clare, detalii uimitoare, nuanțe intense de negru dar și de un alb pur, strălucitor.

Micro Dimming – acest soft special analizează 6400 secțiuni diferite ale imaginii, reglând-o așa cum se cuvine pentru a ne oferi cel mai bun contrast pentru imagini mai clare și mai reale până în cel mai mic detaliu, precum și unghiuri de vizualizare mai mari.

800 PPI / Picture Performance Index – vine să simplifice toate acele valori de neînțeles existente în fișele tehnice atunci când se vorbește de calitatea imaginii. Astfel, cea mai bună imagine se va bucura de cel mai mare index de performanță.

Veste bună:

Cu peste 8 milioane de pixeli și cu ajutorul Ultra Resolution Upscaling ne putem bucura de imagini deosebite, indiferent de sursa din care acestea provin.

Să nu uităm că vorbim de un Smart TV!

Dacă e Ultra HD 4K e și Smart, bineînțeles. Conexiunea la internet se face fie prin LAN, fie cu ajutorul Wi-fi-ului integrat. Dintre caracteristicile speciale de care se bucură modelul Philips amintim: Miracast,  HubbTV, SimplyShare, Pauza TV/înregistrare USB, WiDi, DLNA, Quad Core. Rulează sistemul de operare Android, ce vine cu o interfață prietenoasă, pentru o navigare cât mai ușoară pri meniu.

Din dotările sale fac parte următorii conectori: slot CI+, ieșire audio digitală optică, 3 intrări USB, intrare component, intrare Scart(utilă doar în cazul în care nu ai reușit încă să te desparți de vechiul video cu casete) și 4 porturi HDMI(pentru a conecta mai multe device-uri în mod simultan). Datorită acestora, Smart TV-ul poate fi conectat la orice sursă externă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • 4K
  • design elegant
  • Smart TV
  • diagonală generoasă

Contra:

  • sonorizarea nu este atât foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Imagine - 9.1
Conectivitate - 9.3

9.2

O alegere Smart

Dacă îți dorești un TV 4K la un preț decent, dar cu o calitate bună a imaginii, Philips 49PUH6101/88 ar putea fi alegerea potrivită.

Vezi în magazin
User Rating: 4.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.