Philips 49PUH4900/88 – un model UHD de 124 cm

De ceva timp mă tot uit de un televizor pentru living, care să aibă o diagonală generoasă, dar și o rezoluție Ultra HD și implicit un preț rezonabil. Unul dintre modelele care mi-a atras atenția este Philips 49PUH4900/88. Prețul său este de aproximativ 3999 lei(verifică preț actualizat) și cu puțin noroc îl poți prinde chiar și la reducere.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Din punct de vedere al designului, gama de anul acesta este mult mai atent lucrată. S-a pus mai mult accent pe detalii, dar și pe dorințele utilizatorilor(un design cât mai slim). Rama ce încadrează ecranul este realizată dintr-un  plastic negru, atent lucrat. Modelul se sprijină pe un suport format din două piciorușe în formă de ”V” întors, ce îi conferă destul de multă stabilitate. Modelul cântărește 11,9 kg, ceea ce nu mă surprinde având în vedere diagonala sa destul de mare. Dimensiunile sale ajung la 1099 x 684 x 211 mm.

Poze cu televizorul UHD

Philips 49PUH4900/88

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pe partea de design este clar că nu prea ai ce să îi reproșezi. Acum să trecem și la partea tehnică. Avem de-a face cu un TV , ce are o diagonală de 124 cm. Asta înseamnă că modelul se va potrivi unei camere ceva mai mari, precum un living sau o sală de ședințe. Nu este un model Smart, însă pentru cei ce își doresc o imagine impecabilă, modelul reprezintă o achiziție excelentă.

Are o rezoluție Ultra HD, de 3840 x 2160 pixeli, ce îți asigură imagini impecabile. Claritatea, contrastul puternic și naturalețea imaginilor sunt susținute de caracteristicile: Pixel Plus Ultra HD, Perfect Motion Rate 400 și Micro Dimming Pro.

Sonorizarea nu este cea mai puternică, are numai 16 W, însă acest aspect se poate rezolva destul de ușor cu un sistem home cinema în cazul în care ți se pare că ar fi insuficient. Până la urmă trebuie să iei în calcul că prețul acestui model este extrem de avantajos și că nu poate dispune doar de caracteristici premium.

Având în vedere că vorbim de un model 2015, este bine de știut că acesta dispune de un tuner digital DVB-T/C, care te va scăpa de acel receiver inestetic și te vei putea bucura de posturile HD fără nici un cost în plus.

Pe partea de conectivitate, televizorul vine echipat cu o gamă destul de bogată: 2 porturi USB 2.0, o ieșire audio digitală, o intrare component, o intrare Scart, 3 porturi HDMI și un minijack căști.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • rezoluţie Ultra HD,
  • diagonală de 124 cm,
  • design elegant,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Display - 9.5
Conectivitate - 8.9

9.2

O alegere UHD

Philips 49PUH4900/88 este un televizor cu o diagonală generoasă, potrivităpentru cei ce își doresc un televizor cu rezoluție Ultra HD.

Vezi detalii
User Rating: 2.99 ( 25 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.