Philips 48PUS7600/12 – televizorul smart Android 3D

O configurație de televizor ce include în momentul actual redarea 4K și 3D și funcții smart cu Android este fără dubiu una dintre cele mai atractive. Philips 48PUS7600/12 este unul dintre modelele lansate în 2015 ce bifează toate aceste dotări, fiind în trend cu divertismentul de acasă. Are un preț de aproximativ 6799 lei(verifică preț actualizat). Acesta este un televizor potrivit pentru a face upgrade-ul la alt nivel, atât în ceea ce privește calitatea imaginii, cât și în ceea ce privește randamentul general al funcțiilor disponibile. Raportul calitate-preț este superior multor modele ale competiției.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Televizorul are un design cu finisaje metalice fine, având un aspect premium. Modelul are o ramă foarte subțire și un profil ultra slim pe măsură, fiind astfel foarte elegant și inspirând o performanță ridicată. Carcasa este atât de subțire încât îți vine cu greu să crezi că imaginile sunt proiectate la o calitate 4K și însoțite de funcții smart, tehnologiile ocupând atât de puțin spațiu. Pentru suport este folosit un sistem de fixare prin picioare laterale, acesta oferind o stabilitate foarte bună. Modelul are dimensiunile de 1076 x 627 x 17 mm.

Poze cu televizorul Smart 4K

Philips 48PUS7600/12

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 121 cm, fiind destul de generos pentru un living de dimensiuni standard. Acesta este mai mic decât media recomandată pentru redarea 4K, dar în 2015 ecranele mari au prețuri colosale, așa că raportul diagonală-preț oferit este mai mult decât atractiv. Ecranul are la bază tehnologia Ambilight gândită de Philips pentru a oferi o vizionare pe trei laturi, în cadrul căreia imaginile sunt mărite prin proiectarea pe peretele din spate a unei zone luminoase.

Imaginile au o calitate deosebită, fiind redate la 3840 x 2160 pixeli și beneficiind de 4 trilioane de culori. Culorile sunt foarte naturale, iar contrastul obținut prin Micro Dimming Pro asigură o calitate superioară a tonurilor de negru, care sunt foarte intense. Ecranul se prezintă exemplar și pe partea redării cadrelor în mișcare, acolo unde tehnologia Perfect Motion Rate (PMR) de 1400 Hz procesează imaginile pentru a reda mișcarea în mod fluid și plin de detaliu.

Imaginile 3D au același nivel de calitate superioară, plusând printr-un contrast ridicat, efecte realiste și o adâncime foarte bună. Modelul este livrat împreună cu două perechi de ochelari 3D activi, gata pentru a te plasa direct în mijlocul acțiunii.

La baza procesării imaginilor, precum și a funcțiilor smart, se află un procesor cu 4 nuclee. Acesta asigură timpi reduși de răspuns și un multitasking eficient, astfel că vei putea comuta foarte rapid între diferite tipuri de conținut online sau tv și paginile interfeței Android. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Pentru o experiență de vizionare complexă, sunetul este distribuit uniform în cameră și îți va lăsa impresia că imaginile sunt mai aproape de tine. Sistemul audio are o putere de 30 W, iar sunetul este procesat folosind tehnologia DTS Sound, așa că are o calitate superioară din toate punctele de vedere.

În ceea ce privește posibilitățile de conectare, ai la dispoziție 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări Scart și component.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim dus la extremă
  • ecran UHD cu imagini de calitate superioară
  • interfață Android
  • sunet de calitate
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Display - 9.4
Conectivitate - 9.4

9.5

O alegere premium

Philips 48PUS7600/12 este unul dintre modelele de top de anul acesta ale producătorului, astfel că te vei putea delecta cu imagini spectaculoase, dar și cu funcții pe măsură.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. Are decodorul HEVEC încorpora ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.