Philips 48PFS8209 – televizorul cu Android

Televizoarele Smart nu mai sunt de mult o noutate, iar producătorii se întrec acum în îmbunătățirea interfețelor. Interfața Android este poate cea mai familiară utilizatorilor, așa că nu e de mirare faptul că producătorii de televizoare s-au gândit să introducă interfața și pe modelele lor. Philips 48PFS8209 este un model care funcționează exact ca o tabletă mai mare, fiind la fel de atractiv și distractiv ca un dispozitiv portabil. Prețul său este de aproximativ 6000 lei (verifică preț actualizat), iar ratele încep undeva de la 200 de lei. Dacă vrei să beneficiezi de interfața Android și pe televizor și să te bucuri de o experiență de vizionare impecabilă atât în 2D, cât și în 3D, modelul își merită toți banii.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul este unul modern și inovator. Sunt de remarcat, în primul rând, aspectul slim dus la extremă, finisajele metalice și dimensiunile generoase ale ecranului. Aspectul subțire se încadrează designului Razor Slim. Carcasa este în totalitate argintie, oferind o vizibilitate foarte bună și lăsând ecranul în centrul atenției, fără a distrage atenția privitorului. Pentru o susținere echilibrată sunt folosite picioare metalice dispuse pe marginile laterale. Dimensiunile sunt de 1068 x 627 x 13 mm, modelul umplând camera, la propriu, cu distracție.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 48PFS8209

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 121 de cm, fiind unul foarte generos. Calitatea imaginilor este pe măsura dimensiunilor ecranului, acesta având o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate sunt deosebit de clare și pline de viață, părând că sunt reale. Acest lucru este datorat unei serii întregi de tehnologii. Tehnologia Ambilight mărește imaginea prin proiectarea pe peretele din spate a unei zone luminoase.

Calitatea superioară a imaginilor este datorată, în primul rând, atenției acordate procesării imaginilor. Astfel, motorul Perfect Pixel HD oferă 2.250 trilioane de culori și un contrast dinamic de 500.000:1. Ecranul beneficiază de un Micro Dimming ridicat și de o redare extrem de fluidă și de clară a mișcării. Tehnologia Perfect Motion Rate de 800 Hz aduce claritatea în cel mai mic detaliu în cadrele în mișcare.

Modelul dispune și de tehnologie 3D, așa că serile de film vor fi mult mai atractive și realiste. Televizorul vine însoțit de 2 perechi de ochelari 3D cu obturator activ.

La nivelul funcțiilor Smart, Philips 48PFS8209 beneficiază de un procesor Quad Core performant care oferă viteză și acces rapid la conținut de orice fel.  Televizorul dispune de interfață Android, așa că accesul la aplicații se face extrem de ușor în Google Play și poți avea browserul Chrome. Modelul folosește sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Sistemul audio este unul de calitate. Sunetul are o putere de 30 W, iar la baza lui stă tehnologia Ambi-wOOx. Prin urmare, sunetul este HD și are efect surround. Datorită player-ului multimedia integrat vei putea asculta muzică direct de pe un stick.

La nivelul conectivității, televizoul dispune de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0 și câte o intrare Scart și component. Prin urmare, televizorul se poate conecta ușor la playere DVD și Blu-Ray, sisteme audio externe, console de jocuri, stick-uri de memorie, aparate foto, dispozitive portabile etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Modelul mai beneficiază și de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • Android,
  • diagonală de 121 cm,
  • Smart Tv 3D,
  • sunet de 30W

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 48PFS8209 este unul dintre puținele Smart TV-uri 3D, ce vin echipate cu Android, pentru a întreține distracția oricărei familii.

User Rating: 2.41 ( 17 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.