Philips 48PFS6909 – televizorul Smart ultra slim

Iubitorii de divertisment pentru acasă se bucură în momentul actual de o perioadă în care imaginile TV arată mai bine ca niciodată. În plus, televizoarele oferă funcții 3D pentru o experiență ca de cinematograf și includ și accesul la internet pentru ca filmele și serialele online preferate să fie la un click distanță, chiar în camera de zi. Philips 48PFS6909 este un model atractiv care include toate caracteristicile menționate. Are un preț de aproximativ 2699 lei (verifică preț actualizat), un preț bun pentru un model cu ecran performant atât de generos, ce redă conținut de calitate superioară atât în 2D, cât și în 3D. În același timp, conectivitatea este ridicată, iar funcțiile Smart permit conectarea la internet pentru completarea caracteristicilor atractive.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Acesta se distinge printr-un design foarte modern și elegant care impresionează încă de la prima vedere. Acest lucru se datorează dimensiunilor generoase și aspectului ultra slim.  Modelul are dimensiunile de 1079 x 634 x 63 mm și umple la propriu camera cu distracție. Rama care încadrează ecranul este extrem de subțire, oferind o vizibilitate excelentă și punând în evidență dimensiunile generoase. Carcasa este alcătuită din plastic și metal și este disponibilă pe gri închis.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 48PFS6909

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 122 de cm și o rezoluție Full HD  de 1920 x 1080 pixeli. Este iluminat prin LED-uri și beneficiază de o luminozitate continuă de 350 cd/mp. În plus, acesta oferă  o experiență de vizionare pe două laturi datorită tehnologiei Ambilight 2. Aceasta mărește imaginile prin proiectarea unei zone luminoase pe peretele din spatele ecranului, contribuind la îmbunătățirea vizibilității.

Culorile și contrastul au tehnologii dedicate, printre acestea numărându-se Micro Dimming Pro și Pixel Precise HD care asigură un contrast dinamic de 500.000:1 și redau 4 trilioane de culori. Imaginile sunt prin urmare spectaculoase și pline de viață.

Imaginile în mișcare sunt redate fără blur, scoțând în evidență detalii ascunse. Acest lucru este susținut de tehnologiile Perfect Motion Rate de 600 Hz și Digital Natural Motion.

Tehnologia 3D aduce un punct important în plus televizorului. Aceasta oferă efecte spectaculoase, lăsând imaginile să pară că ies din ecran. Modelul vine însoțit de 2 perechi de ochelari 3D pasivi.

Sistemul audio are caracteristica Incredible Surround, completând perfect experiența de vizionare. Difuzoarele au o putere de 20W și redau un sunet foarte clar. Sunt disponibile mai multe funcții și opțiuni de reglare a sunetului.

La nivelul funcțiilor Smart, Philips 48PFS6909 beneficiază de un procesor Dual Core. Acesta contribuie la procesarea imaginilor și redarea lor fluidă, precum și la oferirea unei interfețe prietenoase cu utilizatorul. Televizorul se poate conecta la internet și poate rula aplicații, la fel ca o tabletă sau smartphone. Datorită procesorului Dual Core timpii de așteptare pot fi însă ceva mai mari decât în cazul modelelor Quad Core.

La capitolul conectivitate se remarcă 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart și de component. Există de asemenea și un port de rețea, conexiunea la internet putându-se stabili atât prin cablu, cât și prin wi-fi. Televizorul mai dispune de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • diagonala de 122 cm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 48PFS6909 este un televizor Smart, cu tehnologia 3D, potrivit pasionaților de filme, ce doresc să experimenteze senzația de cinema în propriul living.

User Rating: 2.91 ( 8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.