Philips 48PFH5509 – un model Smart TV cu o imagine aproape perfectă

Modelul Philips 48PFH5509 este un televizor care face parte din categoria Smart, cu o diagonală de 122 cm, o rezoluție Full HD de 200 Hz care oferă acces la internet prin Wi-Fi și se află pe piața românească la prețul de aproximativ 3000 lei (verifică preț actualizat), deloc mare având în vedere că vorbim de o diagonală atât de generoasă.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Compania cu sediul la Amsterdam a pus accentul pe tehnologia Smart, aliniindu-se cu trendurile pieței. Televizorul are un ecran foarte subțire, cu rama mai lată decât a altor modele, de culoare neagră, fabricată dintr-un material similar metalului. Logo-ul Philips se află în partea de jos a ecranului, fiind evidențiat printr-o culoare metalică mai deschisă. Standul care susține televizorul de dimensiuni mari își păstrează forma după standardul modelelor din această gamă, are o formă pătrățoasă, cu o ușoară înclinare înspre partea din față.

Seria 5000 nu este cea mai puternică serie Philips însă aduce numeroase avantaje celor care decid să achiziționeze un astfel de produs. Greutatea TV-ului este de 12.4 kg împreună cu standul și 11 kg fără stand. Televizorul poate fi amplasat și pe perete, la fel ca și celelalte modele de televizoare plate cu ajutorul unui suport de perete.  Garanția acestui produs este de 24 de luni, fiind oferită de către producător. 

Poze cu televizorul Smart Philips 48PFH5509

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La fabricarea acestui televizor Smart a fost utilizată tehnologia exclusivă Pixel Plus HD, cu ajutorul căreia utilizatorii vor beneficia de 60 miliarde de culori și de un contrast de 500.000:1. Totodată, prin tehnologia Micro Dimming, contrastul culorilor devine mai intens, analizând aproximativ 3200 de zone ale ecranului în același timp.

Rezolutia Full HD de 1920 x 1080 oferă imagini clare iar mișcările devin mai vizibile prin tehnologia Perfect Motion Rate de 200 Hz. Deși acest model nu include și tehnologia 3D, oferă imagini atât de interesante, încât vei putea experimenta o senzație similară celei trăite în sala de cinema oridecâteori vei urmări un film. Procesorul Dual Core își arată utilitatea în timpul petrecut pe internet. Aplicațiile Smart TV sunt prietenoase, includ platforma Social TV care, la rândul ei, conține aplicații precum Facebook, Twitter sau Skype, aplicații care îmbunătățesc grila de programe precum Netflix, Spotify, Magazine video online și HbbTV și programe prin care utilizatorul poate să interacționeze cu televizorul într-un mod plăcut si util.

Experiența video este întregită de sunetul impresionant de 20W, ce încorporează caracteristicile: Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller și Smart Sound.

Aplicațiile Simply Share, Client MultiRoom, Cloud TV și Cloud Explorer, programul Pauză TV și abilitatea de a înregistra programe pe USB , dar și certificatul Wi-Fi Miracast pe care îl deține acest model sunt modalități de interacționare cu televizorul prin care diverse conținuturi pot fi ușor împărtășite cu alte dispozitive smart. Philips 48PFH5509 include și posibilitatea upgradării firmware-ului prin care diversele erori de soft pot fi îndreptate, iar acest proces are loc prin USB.

Accesul la internet se face prin wireless integrat sau cablu RJ-45, iar din punct de vedere al conectivității, televizorul se mai poate conecta cu dispozitive externe prin HDMI, având două porturi de acest fel, prin SCART, component sau USB. Televizorul mai dispune și de certificat common interface CI+1.3, o intrare audio DVI, o ieșire audio digitală optică, o intrare audio S/D, o ieșire pentru căști şi un conector pentru servicii. Un accesoriu opțional care poate fi conectat la TV prin cablu USB este camera TV Philips PTA317.  Acest model nu include camera TV însă vine la pachet cu o telecomandă, două baterii AAA, un suport pentru masă, un cablu de alimentare, un ghid de întreținere rapidă, o broșură cu date juridice și pentru siguranță și un certificat de garanție.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • Smart TV,
  • 122 cm,
  • HDMI,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 48PFH5509 este unul dintre Smart Tv-urile interesante ale noii generații de televizoare oferite de acest producător, ce te va captiva atât prin funcții, cât și printr-un design de excepție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.