Philips 48PFH5500/88 – televizorul smart Full HD la preț bun

Philips 48PFH5500/88 este unul dintre modelele de televizoare lansate în 2015 care mențin un raport bun între diagonala ecranului și preț. Televizorul redă imagini de calitate cărora le asociază și funcții smart, fiind foarte atractiv pentru orice familie. Are un preț de aproximativ 3699 lei(verifică preț actualizat). Acesta este un televizor smart Full HD de serie 2015 disponibil la un preț bun, având un ecran generos și redând imagini de calitate superioară. Accesul la funcțiile smart se face utilizând interfața familiară Android, producătorul făcând însă un compromis pe partea vitezei de lucru. Per ansamblu, însă, experiența de vizionare dar și cea smart sunt atractive.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Televizorul poartă un design ultra slim, după cum ne-am obișnuit în cazul modelelor Philips. Televizorul are dimensiunile de 1082 x 623 x 78 mm și este susținut de un suport cu picior foarte subțire, contrastul oferind un aspect foarte dinamic. Rama este îngustă, oferind o vizibilitate foarte bună și punând în evidență dimensiunile generoase. La baza ecranului se găsește logo-ul Philips, încadrat de un detaliu decorativ transparent.

Poze cu televizorul Smart

Philips 48PFH5500/88

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 121 cm, făcându-și cu ușurință simțită prezența în living. Acesta redă imagini la rezoluția de 1920 x 1080 pixeli, claritatea fiind foarte bună, iar imaginile sunt de asemenea susținute de o luminozitate continuă de 350 cd/mp. Culorile și contrastul sunt astfel atractive, cele dintâi fiind procesate folosind tehnologia Pixel Plus HD, iar contrastul fiind procesat folosind tehnologia Micro Dimming. Culorile sunt strălucitoare și bogate, iar contrastul este stabilit împărțind ecranul în 6400 de blocuri pentru stabilirea tonurilor cele mai profunde de negru și alb, totodată contrastul susținând un realism ridicat. Ecranul beneficiază de asemenea și de tehnologia Perfect Motion Rate de 200 Hz pentru redarea imaginilor în mișcare. Acesta reduce blur-ul și redă imagini clare și vibrante, care fac scenele din filme, sport sau jocuri mult mai interactive.

La partea smart, televizorul propune o interfață Android, dar care pentru a face posibil un preț bun este susținută de un procesor Dual Core. Interfața este cea familiară pe care o găsești pe smartphone și tabletă, putând găsi aceleași aplicații în magazinul Google Play. Vei putea de asemenea să sincronizezi conținutul cu cel de pe alte dispozitive smart. Televizorul are o memorie internă de 8 GB, singurul aspect mai puțin plăcut fiind că te vei confrunta periodic cu timpi mai lungi de așteptare.

Sistemul audio are o putere de 20 W și redă un sunet destul de clar și de puternic, cu toate că există loc de mai bine. Pentru a îmbunătăți experiența poți adăuga ușor un soundbar.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări Scart și component. Port-urile sunt suficiente pentru a permite conectarea ușoară și chiar concomitentă de dispozitive externe precum consolele de joc, playerele DVD sau Blu-ray, PC-urile etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim
  • ecran Full HD generos
  • funcții smart cu Android
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Display - 8.8
Conectivitate - 8.8

8.9

O alegere Smart

Philips 48PFH5500/88 este unul dintre noile modele cu Android ale producătorului, ce are o diagonală de 121 cm, dar și funcții Smart.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.