Philips 47PFS7509 – televizorul Smart 3D la preț bun

Philips este un brand renumit pe piața de televizoare și care în 2014 s-a menținut în tendințe. Unul dintre modelele propuse este Philips 47PFS7509, un televizor complet care vine la un preț bun. Prețul modelului este de aproximativ 4820 lei (verifică preț actualizat), un preț care îl face destul de atractiv. Chiar dacă procesorul nu este cel mai performant, experiența în ansamblu este una plăcută și, cel mai important, completă și de calitate. Ecranul oferă o vizibilitate excelentă și culori strălucitoare. Utilizatorul poate urmări conținut 2D sau 3D și poate și converti, poate naviga pe internet sau rula aplicații și, în același timp, se poate conecta la playere sau console pentru noi activități. Dacă adăugăm și designul aparte, raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul televizorului este cel care atrage atenția, în primul rând, datorită ramei despre care s-ar putea spune că lipsește. Având o grosime de doar câțiva mm, rama pare că reprezintă doar un strat suplimentar care vine peste cristalele lichide ale ecranului. Spectacolul continuă și în cazul suportului căruia i s-a păstrat doar scheletul. Aspectul general este unul fin, elegant și slim. Având dimensiunile de 1061 x 616 x 35.8 mm, televizorul este unul de mărime medie.

Poze cu televizorul Smart TV 3D Philips 47PFS7509

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului are 119 cm, iar rezoluția este de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile Full HD sunt redate în aspect 16:9. LED-urile asigură o luminozitate continuă de 400 cd/mp, culorile fiind astfel foarte atractive. Mai exact, sunt redate 69 de miliarde de culori la un contrast dinamic de 500.000:1.

Datorită tehnologiei Ambilight 3, imaginile sunt mărite prin proiectarea unei zone luminoase pe peretele din spatele ecranului. Experiența de vizionare este, astfel, pe trei laturi. Tehnologia Perfect Motion Rate de 800 Hz asigură redarea extrem de clară a imaginilor în mișcare.

Tehnologia 3D reprezintă un punct în plus al televizorului, care oferă un pachet întreg de activități distractive ce pot fi desfășurate acasă. Televizorul oferă chiar și funcția de conversie din 2D în 3D. La cumpărare utilizatorul primește 4 perechi de ochelari 3D pasivi.

Sistemul audio al televizorului este unul calitativ, de tip Smart Stereo. Ieșirea se face prin difuzoare cu o putere de 20W. Pentru o experiență completă există și un subwoofer cu o putere de 50W. Funcția Smart Sound ajustează sunetul la tipul de conținut, astfel încât experiența să fie una realistă.

La nivelul funcțiilor Smart, Philips 47PFS7509 beneficiază de un procesor Dual Core cu o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secundă. Procesorul face posibilă conectarea la internet și oferă o interfață prietenoasă. Astfel, utilizatorul poate rula aplicații, se poate conecta la rețelele de socializare sau poate urmări filme și seriale online fără probleme. Procesorul nu este cel mai performant, dar își face decent treaba.

Un atu al televizorului este nivelul ridicat de conectivitate. Există, astfel, 4 porturi HDMI, 2 porturi USB și câte o intrare Scart și de component. Televizorul se poate conecta la orice player Blu-Ray sau DVD, consolă de jocuri, stick de memorie sau PC, crescând astfel modalitățile în care utilizatorul se poate distra.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 119 cm,
  • Smart TV 3D,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Display
Imagine
Conectivitate

Philips 47PFS7509 este un Smart TV 3D, cu o diagonală de 119 cm și o rezoluție Full HD, ce asigură utilizatorului un raport calitate-preț excelent.

User Rating: 2.77 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.