Philips 47PFS7109 – un TV ultrasubţire cu funcții inteligente

Televizorul Philips 47PFS7109 este un model care aduce utilizatorilor un ecran ultrasubţire cu o rezoluție Full HD și tehnologie Ambilight pe ambele laturi. Acesta a fost lansat pe piață cu prețul recomandat de către producător de 4500 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de piperat pentru o mare parte dintre noi.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Design-ul acestui model a impresionat prin ramele extrem de subțiri cu o margine tăiată cu diamant, oferind spectatorilor o imagine panoramică, mult mai largă. Acest TV are o diagonală de 119 cm, respectiv 47 inch și utilizează tehnologia LED pentru o iluminare puternică și un design foarte subțire. Pe lângă tehnologia care oferă o imagine clară, foarte apropiată de imaginile reale, modelul dispune și de funcții inteligente cu ajutorul cărora utilizatorii pot beneficia de interactivitate și conexiune la internet.

Așa cum era de așteptat, acest model face parte din categoria televizoarelor cu clasă economică A, ceea ce înseamnă că dispune de funcții eco, pentru economisirea energiei electrice și protecția mediului. La prima vedere, televizorul are un aspect plăcut, elegant, rama ecranului de 47 de inch având o culoare argintie, la fel ca și suportul de masă de care dispune. Dimensiunile de 1061 x 620 x 53 mm arată că dispozitivul necesită cameră spațioasă, în care spectatorii să vizioneze imagini de la cel puțin 4 metri.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 47PFS7109

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, acest televizor este unul care beneficiază de tehnologii de ultimă generație. Tehnologia Ambilight proiectează în spatele imaginilor o zonă luminoasă, în acest fel mărindu-le și oferind imagini vii. Funcțiile Ambilight constau în fixarea culorii cu vizualizare dublă, dinamism, conectarea la senzorul de lumină, modul Lounge, modul Asfințit, adaptarea la culoarea peretelui și imagini 3D.

Imaginea ecranului de 119 cm are o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, o luminozitate de 350cd/mp și dispune de caracteristici superioare date de tehnolgiile Micro Dimming Pro, Digital Natural Motion, Pixel Precise HD și Perfect Motion Rate de 600 Hz. În ceea ce privește funcția 3D, atunci când este activată, aceasta oferă imagini în 3D de tip pasiv, permite reglarea adâncimii 3D, convertește imaginile 2D în 3D, detectează automat formatul 3D, oferă imagini fără scintilații și permite inițierea jocurilor 3D pe ecran complet pentru 2 jucători.

Sistemul audio are o putere de ieșire de 20 W și este format din cele două difuzoare și tehnologii care contribuie la intensitate și claritate. Așadar, acesta a fost îmbunătățit cu ajutorul tehnologiei Incredible Surround, Sunet Clar, echilibrare automată a volumului, amplificare bas și Smart Sound.

Tuner-ul digital încorporat este de tip DVB-T/T2/C/S/S2, suportă formatul MPEG2 și MPEG4 și are abilitatea de a reda video formatele NTSC, PAL și SECAM. Faptul că acest televizor este un Smart TV este demonstrat de abilitatea utilizatorului de a accesa rețele wireless, iar apoi aplicații online, magazine video online, un web-browser, platforme de socializare precum Facebook, Twitter, Skype și acces la televiziunea interactivă HbbTV.

Procesorul de tip Dual Core oferă utilizatorului rapiditate și evitarea blocajelor. Acest model vine împreună cu accesorii precum suportul pentru masă, cele 4 perechi de ochelari 3D pasivi, o telecomandă, două baterii de tip AA, un cablu de alimentare, un ghid de inițiere rapidă, o broșură cu date juridice și, pentru siguranță, un certificat de garanție, iar în cazul în care utilizatorul dorește, poate să comande accesorii extra precum cameră TV, ochelari 3D PTA417 și kit-ul pentru jocuri 3D PTA436.

Păreri pro şi contra

Pro

 • elegant,
 • Full HD,
 • Smart TV 3D,
 • diagonală de 119 cm,
 • HDMI

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 47PFS7109 este un Smart TV cu o diagonală de 119 cm, ce pregătește utilizatorului o experiență tridimensională fantastică.

User Rating: Be the first one !

4 comentarii

 1. Buna ziua,
  Detin acest tv de aproximativ 3 saptamani si intampin probleme la redarea subtitrarii. Am redenumit subtitrarea exact cu denumirea filmului, am redat filmul atat de pe un server dlna cat si de pe stick usb si tot nu recunoaste. Update-ul este la zi. Ma puteti ajuta cu o solutie?

 2. Care este tipul de panel ?

  • Salut Nicolae!

   Panelul este de tip LED. Nu este IPS LED dacă asta vroiai să afli. Panelurile IPS știu că sunt realizate de consortiul Philips, însă panelurile simple LED sunt LG sau de la alți producători cum ar fi : AUO, Sharp,etc.
   Ca să afli exact ce panel are televizorul tau, găsești codul ecranului din tv și dai o căutare pe google dupa el.
   Sper că am răspuns întrebării tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.