Philips 47PFH6309 – Smart TV 3D cu 119 cm

Pentru cei care își doresc un televizor cu ecran generos, funcții smar, precum și o experiență tridimensională de excepție, Philips 47PFH6309 reprezintă o opțiune demnă de luat în considerare. Imaginile redate sunt de excepție, în plus, conexiunea la internet face posibile navigarea, distribuirea de conținut pe rețelele de socializare, rularea de aplicații etc.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Prețul pentru televizorul Philips este de aproximativ 3000 lei (verifică preț actualizat) ceea ce îl face destul de atractiv. Imaginile și sunetul redat sunt de calitate iar, per ansamblu, modelul Philips reprezintă o alegere bună pentru cei ce își doresc un mic cinematograf în propriul living.

Designul modelului este unul minimalist pur, remarcându-se prin rama subțire care încadrează ecranul, suportul dreptunghiular la fel de subțire și carcasa în totalitate neagră. De altfel, televizorul se încadrează perfect în clasa ultra slim, având dimensiunile de 726 x 424 x 64 mm. În plus, televizorul cântărește doar 5.6 kg, fiind ușor de transportat și montat în orice cameră.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 47PFH6309

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul LED are o diagonală de 119 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. LED-urile asigură o luminozitate de 300 cd/mp și o imagine foarte clară, de tip Full HD. Imaginile sunt redate în aspect 16:9. Tehnologia Pixel Plus HD redă 69 de miliarde de culori și oferă un contrast dinamic impresionant de 500.000:1.

Tehnologia Micro Dimming analizează imaginea în peste 3200 de zone și oferă negrul cel mai negru și albul cel mai alb, astfel încât imaginile să fie cât mai spectaculoase și realiste.

Pentru imagini clare chiar și în mișcare, tehnologia Perfect Motion Rate 200 Hz reduce efectul de blur și redă detalii ascunse.

În ceea ce privește dotările smart, televizorul beneficiază de un procesor Dual Core performant. Acesta asigură o interfață cu timp redus de așteptare și o fluiditate ridicată. Procesorul are o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secundă.

Aplicațiile disponibile atunci când este folosită conexiunea la internet sunt numeroase. Printre acestea se numără platforme online pentru filme și seriale precum Netflix, rețele de socializare precum Facebook și Twitter, dar și Skype, Youtube, Spotify etc.

Sunetul asociat imaginilor este și el unul de calitate. Ieșirea are 20 W, iar printre funcțiile disponibile sistemului audio se numără cele Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller și Smart Sound. Philips 47PFH6309 are player media integrat.

Conectivitatea putea fi ceva mai dezvoltată, televizorul având un număr minimal de port-uri. Acestea cuprind 2 port-uri HDMI, 2 USB și câte o intrare de component și Scart. Port-urile HDMI permit conectarea la playere HD de tipul celor Blu-Ray sau DVD, la console de joc de tipul PlayStation, Xbox sau Wii, dar și la PC sau laptop. Redarea de fișiere multimedia este posibilă direct de pe un stick de memorie sau hard-disk extern prin intermediul port-urilor USB. Conectarea la internet se poate face atât prin Wi-Fi, cât și prin rețea. Televizorul mai beneficiază de un TV Tuner digital DVB-T, DVB-C. Redarea video se face în sistem PAL și SECAM.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • FullHD,
  • Smart TV 3D,
  • diagonală de 119 cm,
  • HDMI,
  • preț avantajos

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 47PFH6309 este un Smart TV 3D, cu o diagonală de 119 cm, ce se va potrivi unui utilizator ce nu își dorește să investească o sumăfoarte mare de bani într-un asemenea gadget.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.