Philips 46PFL4908 – un televizor Smart 3D de luat acasă

Filmele 3D te relaxează? Atunci cu siguranță un televizor 3D s-ar potrivi perfect în sufrageria ta. Iar noi îți vom spune astăzi de ce televizorul Smart 3D Philips 46PFL4908 ar merita să ajungă în livingul tău. În primul rând are un preț extraordinar de mic, dacă îl raportăm la diagonala sa generoasă, costă numai 2500 lei (verifică preț actualizat)și mai mult de atât se bucură și de un aspect impecabil.

Din punct de vedere al designului, producătorul impresionează printr-o ramă subțire, aproape insesizabilă, ce încadrează imaginea, creând iluzia unei imagini mult mai mari decât este în realitate. Panoul este și el la fel de subțire și se sprijină pe un picior dreptunghiular, mai degrabă pe o ramă dreptunghiulară, ca să zic așa, ce va da foarte bine într-o cameră mare și modern mobilată. Pentru cei ce nu sunt adepții suporturilor TV, trebuie să știe că acestea pot fi demontate foarte ușor, iar televizorul poate fi suspendat pe perete fără nici o problemă. În felul acesta veți reuși să faceți și economie de spațiu. Televizorul este complet negru, realizat dintr-un plastic foarte calitativ, ce sugerează eleganță și rafinament.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 46PFL4908

Philips 46PFL4908

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Philips este un Smart TV 3D, ce face parte din ultima gamă a producătorului, și anume cea lansată în 2013, prin urmare vă puteți aștepta la funcțiile cele mai noi și mai interesante din partea acestuia. Diagonala atinge o dimensiune de 117 cm, suficient de mare încât să substituie destul de bine efectul de cinema. Cu siguranță filmele 3D se vor vedea altfel pe un TV cu o asemenea dimensiune.

Rezoluția este Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă că oferă imagini spectaculoase, de o claritate impecabilă. Caracteristicile Perfect Motion Rate 200, Pixel Plus HD și Micro Dimming asigură utilizatorului o imagine vibrantă, de o claritate de neegalat a mișcărilor și totodată o cromatică plăcută și natuală.

Pe partea audio, modelul Philips încorporează un sistem ce dezvoltă 20 W, cu caracteristicile Auto Volume Leveller, Clear Sound și Incredible Surround, prin urmare vă puteți bucura de un film bun, cu volumul mai tare și fiecare sunet să fie de o claritate impecabilă.

Având în vedere că discutăm de un televizor de ultimă generație este evident că acesta dispune de tuner digital încorporat, DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4, ce vă permite să vizualizați posturile în format HD fără a mai avea nevoie de un abonament digital, prin urmare vă veți bucura de o claritate mai bună, cu un abonament mai ieftin.

Faptul că televizorul este un model Smart, presupune conexiune wireless, însă modelul în cauză permite conectarea sa la internet direct de la router-ul WiFi, ceea ce înseamnă că nu veți mai avea nevoie de un cablu secundar. Veți putea folosi browserul de internet pentru o eventuală căutare sau vă veți putea conecta la rețelele de socializare pentru a vedea ce au mai postat prietenii voștri sau de ce nu clipurile video le veți putea urmări pe Youtube direct de pe TV. Cu siguranță vor avea un alt impact.

Pe partea de conectivitate televizorul vine foarte bine pus la punct, mai exact dispune de o gamă foarte bogată de porturi, poate chiar mai multe decât se utilizează în mod normal: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o intrare component, Scart, Slot CI și ieșire audio digitală.

Deși are o diagonală impresionantă, televizorul consumă numai 47 W, ceea ce presupune o factură destul de mică la electrica. Are o greutate de 15,3 kg și vine la pachet cu 2 perechi de ochelari 3D, ce vă permit să vedeți filmele împreună cu jumătatea voastră.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • Smart TV,
  • 3D,
  • HDMI,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 46PFL4908 este un Smart TV 3D, ce îți aduce în propriul living experiența unică a cinematografului.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.