Philips 46PFL4208 – un Smart TV cu o diagonală generoasă

Îmi plac filmele, în special când le pot urmări pe un ecran mare. Simt că în felul acesta reușesc să mă transpun mult mai bine în acțiune. De aceea m-am hotărât să îmi schimb televizorul din living cu un model Philips 46PFL4208, ce are o diagonală generoasă de 117 cm și un preț de aproximativ 3000 lei (verifică preț actualizat), justificat prin faptul că este un Smart TV.

Din punct de vedere al designului vorbim de un televizor elegant, cu colțuri rotunjite și finisaje reușite. Rama neagră este foarte subțire, reușind să creeze iluzia unui ecran mult mai mare decât este în realitate. Suportul pe care se sprijină este dreptunghiular, pentru a oferi stabilitate, însă este bine de știut că acesta poate fi demontat în cazul în care utilizatorul preferă să suspende televizorul pe un suport de perete.

Poze cu televizorul Smart Philips 46PFL4208

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Philips este un Smart TV din gama 2013, ce se bucură de cele mai noi funcții implementate de producător și totodată de cele mai recente aplicații interactive, ce au scopul de a antrena în diverse activități fiecare utilizator indiferent de vârstă.

Are o diagonală de 117 cm, suficient de generoasă pentru o cameră destul de mare și oferă o calitate a imaginii Full HD, cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Caracteristicile de imagine: Micro Dimming, 200 Hz Perfect Motion Rate și Digital Crystal Clear ajută la claritatea imaginilor în mișcare, reduc zgomotul de imagine și totodată oferă culori vii, asemenea celor naturale.

Sonorizarea este alimentată de un sistem de 20 W cu caracteristicile Auto Volume Leveler, Clear Sound și Incredible Surround ce asigură un sunet clar și profund chiar și atunci când volumul atinge cote mai înalte.

Având în vedere că discutăm de un televizor de ultimă generație, este de la sine înțeles că încorporează și un tuner digital, ce ajută la redarea posturilor în format HD, fără a mai fi nevoie de un receiver pentru care ar trebui să plătiți mult mai mult la abonamentul TV.

Pe partea de conectivitate modelul Philips vine foarte bine echipat, mai exact dispune de: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, Slot CI, Scart, intrare component, minijack căști și player multimedia integrat. Având în vedere că discutăm de un Smart TV este de la sine înțeles că dispune de Wireless Ready, pentru care veți mai avea nevoie de un adaptor pentru a vă conecta la rețeaua Wi-Fi.

Odată ce s-a stabilit conexiunea, distracția poate să înceapă. Veți putea urmări clipurile favorite pe Youtube, cu ajutorul browserului de internet veți putea face căutările dorite, iar în ceea ce privește comunicarea, veți putea discuta cu persoanele dragi prin Skype. Cu o cameră web conversațiile vor fi mult mai plăcute și cu siguranță mult mai lungi.

Deși vorbim de o adevărată modalitate de distracție pentru orice cămin, iată că televizorul consumă numai 51 W, destul de puțin pentru a-și face simțită prezența prea tare pe factura electrică. Atinge o greutate de 17,3 kg, ce se explică prin dimensiunea destul de mare. Acest aspect îngreunează puțin mutarea sa frecventă în cazul în care sunteți amatori de modificări prin casă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • imagine şi sunet impecabile,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • diagonală generoasă

Contra:

  • necesită adaptor wireless

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 46PFL4208 este un Smart TV cu o diagonală generoasă, ce oferă imagini spectaculoase și clipe de relaxare incredibile fiecărui utilizator.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. vreau sa stiu la ce pret este pentru ca vreau sa-l achizitionez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.