Philips 43PUS6262 – un TV Smart, cu preț decent

Ma atrage foarte tare tehnologia Ambilight, motiv pentru care am început căutările după un televizor care să îmi poată oferi acest moft. Unul dintre modelele pe care le-am descoperit este 43PUS6262 de la Philips, un televizor 4K LED ieftin, care pentru cei aproximativ 2300 de lei (verifică preț actualizatinvestiți oferă o mulțime de dotări interesante.

Una dintre cele mai interesante dotări este tehnologia Ambilight, însă o să amintesc de ea ceva mai târziu. Pentru moment, designul este cel pe care vreau să îl analizez. Televizorul este subțire și arată bine. Din păcate, aspectul metalic este doar o iluzie, atât marginile, cât și suportul fiind din plastic. Singurul element din metal este logo-ul Philips, care se afla la partea inferioară a ecranului. Nu ma plâng foarte tare de plastic însă, mai ales că prețul este mic pentru ceea ce știe să facă acest TV.

Poze cu Philips 43PUS6262:

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dotările sunt uimitoare, cel puțin dacă luăm acest model și îl comparăm cu altele din aceeași categorie de preț:

  • Este foarte bine dotat din punct de vedere al conectorilor. Are două intrări USB, conexiune Wi-Fi, 3 porturi HDMI și slot pentru card PCMCIA;
  • Este, în mod evident, Smart. Puține televizoare de pe piață se prezintă în fața cumpărătorilor cu carențe în ceea ce privește tehnologia Smart. Deși tehnologia face parte din gama 2017, este una performantă, care asigură absolut toate funcțiile necesare unui utilizator mediu. Vei descoperi o mulțime de aplicații, unele recomandate de Philips, altele prezente pe toate televizoarele Smart și te vei putea bucura de toate avantajele Smart: navigare pe internet, Facebook, Netflix, Youtube, etc.
  • Are un sunet cel puțin decent. Sunetul este redat prin niște boxe cu putere totala de 20W, care se bucură de câteva tehnologii superioare, precum Incredible Surround Smart.
  • Oferă imagini de o calitate superioară. Imaginile au o rezoluție ultra HD și dispun de tehnologii precum High Dynamic Range Plus. Cu ajutorul acestora, contrastul și culoarea sunt foarte bine echilibrate, iar rezultatul final este concretizat în imagini excelente.

Revenind la Ambilight, motivul pentru care este tehnologia care îmi face cu ochiul și pe care o doresc la un televizor este faptul că oferă o senzație extrem de plăcută, făcându-l să pară integrat în încăpere. De pe cele 3 laturi ale televizorului este proiectat un halo de lumina pe peretele din spate, iar efectul este impresionant.

Pe lângă toate aceste dotări, Philips 43PUS6262 este un televizor ca oricare altul. Poate să joace rolul unui monitor, deși este puțin cam mare pentru asta ( are 126 de centimetri în diagonală), este destul de economic și ușor de mutat dintr-o încăpere în alta la nevoie, mulțumită celor 13 kg..

Este adevărat că are micile lui minusuri, constând într-o construcție cu plastic și piese nu tocmai high end, însă analizăm doar rezultatele, așadar, merită din plin achiziția.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Smart
  • 4K
  • Ambilight

Contra:

  • sunetul nu este cel mai strălucit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.9
Eficiență răcire/încălzire - 9
Nivel de zgomot - 9

9

O alegere Smart

Concluzionând, cred că dacă sunt puse în balanță toate dotările, Philips 43PUS6262 este unul dintre cele mai atractive televizoare ce poatet fi achiziționat cu un buget relativ redus. Este destul de greu să găsești un alt televizor Smart, ce dispune de tehnologia Ambilight și de rezoluție 4K, pe care să nu plătești mai mult de 2500 de lei.

Vezi în magazin
User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.