Philips 43PUH4900/88 – un TV ieftin cu rezoluție 4K

Îți dorești un televizor cu o rezoluție Ultra HD, dar nu dispui de un buget prea mare pentru o astfel de achiziție? Astăzi îți propun să discutăm despre modelul Philips 43PUH4900/88, pe care îl găsești în oferta eMAG, la un preț de aproximativ 2099 lei(verifică preț actualizat), un preț mai mult decât avantajos, ținând cont de specificațiile sale. Îl poți achiziționa chiar și în rate lunare de 138 lei.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel, Evomag și Altex.

În ceea ce privește designul, televizorul se aliniază la tendințele actuale: Ultra Slim, cu un panou îngust și un suport minimalist, la care poți renunța cu ușurință, în cazul în care preferi să montezi televizorul pe un suport TV de perete. Eu aș opta pentru un suport cu înclinare, în felul acesta îi vei stabili poziția cea mai avantajoasă. Rama și suportul sunt realizate dintr-un plastic negru, destul de calitativ.

Dimensiunile televizorului sunt de 968 x 616 x 257 mm, iar greutatea ajunge la 9,5 kg, ceea ce înseamnă că nu îți va fi greu să îl muți de unul singur.

Poze cu Philips 43PUH4900/88

Philips 43PUH4900/88

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul se adresează celor interesați de calitatea imaginilor, nu și de funcțiile Smart ale acestuia. TV-ul face parte din gama lansată de producător în 2015, ceea ce înseamnă că vine echipat cu cele mai noi tehnologii.

Are o diagonală de 109 cm, ceea ce l-ar face potrivit pentru living sau pentru un dormitor cu o suprafață mai generoasă. În cazul în care vrei să afli ce diagonală ți se potrivește, ar fi bine să începi cu măsurarea distanței dintre locul în care ai de gând să poziționezi televizorul și privirea utilizatorului. Aceasta trebuie să fie de minim trei ori cât este diagonala televizorului, pentru a te asigura că nu îți este afectată vederea.

Rezoluția televizorului este Ultra HD, de 3840 x 2160 pixeli, ce îți asigură imagini detaliate, de o claritate impecabilă. Motorul Philips Pixel Plus Ultra HD este responsabil pentru optimizarea calității imaginilor. Indiferent dacă se transmite conținut online sau pur și simplu se vizualizează un DVD, vei avea aceeași calitate 4K a imaginilor.

Sunetul televizorului nu impresionează, atinge numai 16 W, iar pentru cei cărora le place să țină televizorul la nivel audio ridicat ar putea părea puțin. Dar acest aspect se poate rezolva ușor prin adăugarea unui soundbar.

În cazul în care te întrebi la ce ți-ar putea folosi tunerul digital cu care televizoarele vin echipate în prezent, ei bine, această caracteristică te va ajuta să te bucuri de posturile HD, fără a fi nevoit să optezi pentru pachetul de servicii digitale.

În ceea ce privește conectivitatea, modelul Philips dispune de o gamă variată și bogată de porturi: 3 porturi HDMI(pentru a conecta mai multe device-uri simultan), 2 porturi USB 2.0, o intrare component, o ieșire audio digitală și minijack căști.

Playerul multimedia integrat îți permite să dai o nouă dimensiune amintirilor din vacanță. Poți vizualiza filmulețele sau pozele dorite în orice moment îți dorești.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design Ultra Slim,
  • diagonală de 109 cm,
  • Ultra HD,

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 9.1
Performanțe - 8.7

9

O alegere Ultra HD

Philips 43PUH4900/88 este un televizor cu rezoluție Ultra HD, ce are o diagonală de 109 cm și un preț extrem de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 2.35 ( 7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.