Philips 42PUS7809 – televizorul UHD accesibil

Pentru cei interesați în special de calitatea imaginilor, televizoarele UHD ocupă locul de vârf. Deși nu ai spune că este posibil, producătorii au inclus în ofertele lor și modele UHD la prețuri accesibile, cu doar câteva sute de lei în plus față de cele Full HD. Philips 42PUS7809 se încadrează în acestă categorie, fiind foarte atractiv. Prețul său este de aproximativ 3499 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 120 lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, performanța oferită fiind impresionantă. Modelul dispune de un ecran UHD, funcții smart și 3D și o conectivitate extinsă, oferind un pachet perfect pentru distracția întregii familii.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul se remarcă prin finisajele metalice și aspectul perfect slim. Ecranul are un suport extrem de subțire care lasă impresia că imaginile plutesc. Rama pare să aibă doar rolul de a proteja cu un strat milimetric ecranul, fiind de-abia vizibilă și oferind o experiență de vizionare impresionantă. Dimensiunile modelului sunt de 950 x 552 x 33 mm.

Poze cu televizorul Ultra HD Philips 42PUS7809

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul UHD are o diagonală de 106 de cm, fiind destul de mic față de modelele standard din această clasă, dar acest lucru este de înțeles datorită prețului redus. Ecranul are o rezoluție spectaculoasă de 3840 x 2160 pixeli, oferind imagini extreme de clare, fără cusur. Calitatea acestora este de 4 ori mai mare decât în cazul modelelor HD. Datorită luminozității continue de 450 cd/mp și tehnologiei Ambilight 2 ecranul este cufundat în lumină și proiectează imaginile pe două laturi, mărindu-le. Tehnologia Micro Dimming Premium analizează fiecare bucată din imagine în detaliu și ajustează contrastul local, pentru rezultate excepționale. Nu în ultimul rând, cadrele în mișcare sunt redate fluid și clar datorită tehnologiei Perfect Motion Rate Ultra de 600 Hz. Imaginile din cursele de mașini, filmele sau jocurile de acțiune vor fi redate astfel la un nou nivel.

Philips 42PUS7809 dispune și de tehnologie 3D și oferă chiar și posibilitatea conversiei din 2D în 3D. Efectele sunt foarte realiste și introduc utilizatorul în mijlocul acțiunii din filme. Televizorul vine însoțit de 4 perechi de ochelari 3D pasivi, astfel încât întreaga familie să se bucure de experiența de cinematograf.

Funcțiile smart sunt susținute de un procesor Quad Core care oferă acces la aplicații diverse pentru streaming online, muzică, rețele de socializare sau cloud.

Sistemul audio este asigurat de tehnologia Ambi wOOx și are o putere de 25 W. Difuzoarele sunt de tip stereo și surround, iar sunetul dispune de funcții speciale de reglare chiar și pentru 3D, astfel încât experiența de vizionare să fie optimă indiferent de tipul de conținut. Player-ul media integrat permite ascultarea de muzică direct de pe un mp3 player sau un stick USB.

La nivelul conectivității sunt disponibile 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0 și câte o intrare Scart, de component și de rețea. Modelul se poate asocia astfel cu playere Blu-Ray, sisteme audio, console de joc, PC-uri etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin wi-fi. Modelul mai beneficiază și de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2 care permite redarea programelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Ultra HD,
  • sonorizare de 25 W

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 42PUS7809 este unul dontre modelele lansate în 2014, cu rezoluție Ultra HD, plus alte dotări, ce vor revoluționa livingul tău.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.