Philips 42PFS7509 – televizorul Full HD 3D la preț bun

Televizoarele performante au început să devină din ce în ce mai accesibile, îndemnând parcă la reînnoirea sistemelor de divertisment de acasă. Pentru cei care vor un pachet TV complet, cu ecran mare, funcții smart și 3D, astfel încât să nu mai fie necesară o investiție similară pentru o bucată bună de timp, modelul Philips 42PFS7509 este o opțiune ideală. Prețul televizorului este de aproximativ 3400 lei (verifică preț actualizat), ceea ce nu este deloc rău.

Designul televizorului este extrem de atrăgător, în prim-plan aflându-se ecranul uriaș încadrat de o ramă aproape invizibilă. Suportul metalic este la fel de discret, fiind alcătuit dintr-o simplă ramă. Cu dimensiunile de 949 x 614 x 232 mm, televizorul reușește să acapareze atenția în orice cameră, oferind în același timp o notă de eleganță prin aspectul ultra-slim.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 42PFS7509

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul generos are diagonala de 107 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli care permite redarea imaginilor Full HD. LED-urile asigură o luminozitate de 400 cd/mp. Tehnologia Ambilight mărește imaginea proiectând pe peretele din spate o zonă luminoasă, vizionarea făcându-se astfel pe trei laturi.

Tehnologia Pixel Precise HD redă 4 trilioane de culori și un contrast dinamic de 500.000:1. Prin Digital Natural Motion și Perfect Motion Rate de 800 Hz, imaginile în mișcare sunt redate extrem de clar și fluid, scoțând la iveală detalii ascunse din jocuri, filme de acțiune sau emisiuni sportive.

Pentru experiența 3D, televizorul dispune de convertor 2D-3D și posibilitatea de conectare la playere Blu-Ray 3D. Televizorul vine însoțit de 4 perechi de ochelari 3D pasivi.

Sunetul are o calitate superioară și este de tip Smart Stereo. Ieșirea audio se face prin 20 W. Printre funcțiile de sunet disponibile se numără Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Incredible Surround 3D, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Smart Sound sau Wireless Subwoofer. Puterea de ieșire a subwoofer-ului este de 50 W. Televizorul are player multimedia integrat.

În ceea ce privește dotările smart, televizorul are un procesor Dual-Core care asigură navigarea pe internet, rularea de aplicații și procesarea avansată a imaginilor pentru rezultate spectaculoase. Prin accesul la magazine online, mii de aplicații pot fi descărcate și rulate, de la aplicații de streaming precum Netflix, la jocuri video sau aplicații ale rețelelor de socializare precum Facebook sau Twitter.

Philips 42PFS7509 se poate conecta la dispozitive precum tabletele sau smartphone-urile pentru distribuirea sau redarea de conținut. Conexiunea la internet este ușor de stabilit și se poate face prin tehnologia wireless integrată sau prin cablu.

Conectivitatea este completată de 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, o intrare de component și o intrare Scart. Televizorul dispune și de o ieșire audio digitală. Prin urmare, dispozitivul poate fi conectat la playere DVD sau Blu-Ray, console de joc sau poate fi utilizat pe post de monitor. Port-urile USB fac posibilă redarea fișierelor multimedia direct de pe un stick sau HDD extern. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart TV,
  • Full HD,
  • 107 cm,
  • preț decent

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Prin dotările complexe oferite, Philips 42PFS7509 își merită banii, fiind o alegere bună pentru familiile care doresc să aibă parte de toate activitățile posibile oferite de un astfel de dispozitiv.

User Rating: 2.68 ( 3 votes)

Un comentariu

  1. Am modelul acesta,dar 55″ si nu vede subtitrarile srt. Stie cineva din ce cauza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.