Philips 42PFS7109 – transformă-ți livingul într-o sală de cinema.

Noua generație de televizoare te încântă atât de tare, încât te-ai decis să îți dotezi livingul cu unul dintre modelele Philips, ce au o diagonală destul de generoasă? Philips 42PFS7109 ar putea fi o alegere înțeleaptă. Este un televizor Smart LED ultra slim cu o diagonală de 107 cm, Full HD care utilizează tehnologia Ambilight pentru o experiență unică a imaginii foarte clare. Modelul se poate găsi pe piața românească la prețul de aproximativ 3400 lei (verifică preț actualizat), iar la cumpărare întregul pachet conține și patru perechi de ochelari 3D pasivi.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta Flanco.

Design-ul exclusivist al acestui model atrage prin rama metalică de dimensiuni mai mari în partea de jos a ecranului. Televizorul este susținut de standul de formă neregulată, minimalistă, de culoarea metalului. Seria 7109 este una dintre cele mai avansate serii de televizoare Philips ale anului 2014. Aceasta promovează design-ul slim cu linii foarte subțiri pentru un profil rafinat.  Smart TV-ul oferă utilizatorului metode inteligente de a interacționa cu sistemul, în așa fel încât să controleze dispozitivul prin intermediul altor dispozitive Smart. Acest model oferă funcția 3D pentru o experiență virtuală de calitate. Televizorul cântărește 12 kg și are posibilitatea de a fi amplasat pe perete, utilizând un stand de perete. Este ideal pentru cei care vor să aibă o experiență cinematografică, utilizând surse externe.

Poze cu televizorul Smart Philips 48PFH5509

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, acest Smart TV are specificații care favorizează accesul la internet și totodată la platformele sociale, astfel încât consumatorii de tehnologie pot înlocui cu ușurință computerul cu televizorul. Ecranul de 107 cm are o rezoluție de 1920 x 1080 și o luminozitate de 350cd/mp. Utilizează tehnologia Ambilight versiunea a doua, iar imaginea poate fi setată pe modul Dual View, Dynamic, Lounge mode, Sunset, Wall color adaptive sau 3D. Imaginea este redată la 600 Hz, Perfect Motion rate și oferă un contrast perfect prin tehnologia Micro Dimming care face negrul mai negru și albul mai alb.

Tuner-ul digital încorporat este de tipul DVB/T/T2/C/C/S/S2, iar redarea video se poate face pentru zonele în care se utilizează PAL, SECAM, NTSC, primele două fiind disponibile în Europa iar cea de-a treia categorie fiind disponibilă în America şi Canada. În ceea ce privește conexiunea la internet, aceasta se face prin Wi-Fi integrat sau prin cablu RJ-45. Conexiunea la internet oferă posibilitatea de a accesa aplicaţii precum Facebook, Twitter, Skype sau YouTube, însă şi alte aplicații grupate într-o categorie numită Social TV. Aplicațiile HbbTV, catch-up TV, Netflix sau Spotify sunt și ele incluse, oferind o gamă mai largă de programe TV și video-uri online gratuite sau cu plată. Mai mult decât atât, televizorul are posibilitatea de a înregistra emisiuni și programe în timp real și de a le stoca in cloud-ul numit Cloud Explorer.

În ceea ce privește sunetul, putem spune că experiența vizuală este întregită de sistemul audio de 20W, suficient de puternic încât să te facă să te relaxezi oridecâteori vei urmări un film, un meci sau o emisiune interesantă. Mai mult de atât te vei bucura de o sonorizare impecabilă, clară chiar și atunci când volumul atinge cote înalte.

Utilizatorii pot viziona videoclipuri, filme sau pot asculta muzică de pe dispozitive externe care pot fi conectate la acest televizor prin HDMI sau SCART. Modelul dispune de patru porturi HDMI, de o intrare SCART, de o intrare component şi una audio digitală pentru sistemele audio sau pentru momentele în care utilizatorii doresc să redea sunetul televizorului prin dispozitive externe. Media player-ul este integrat, așadar nu necesită descărcarea vreunei aplicații. Procesorul Dual Core oferă rapiditate în activitățile online și de browsing, redefinind experiența TV.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • Smart TV 3D,
  • 107 cm,
  • HDMI,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Filmele îți oferă clipele de relaxare de care ai nevoie? Atunci de ce să nu îți creezi propria sală de cinema chiar la tine acasă, cu ajutorul televizorului Philips 42PFS7109?

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.