Philips 42PFL7008 – un Smart TV 3D ce îți aduce cinematograful acasă

Te gândești cât de bine ar da un televizor nou cu o diagonală generoasă în livingul proaspăt renovat, dar încă nu te-ai decis asupra unui model anume? Noi îți recomandăm să îți arunci un ochi peste modelul Philips 42PFL7008, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 3200 lei (verifică preț actualizat), deloc mare luând în calcul diagonala sa generoasă și imaginile absolut spectaculoase cu care ne încântă privirea.

Dar să începem cu începutul zic, și să ne aruncăm un ochi peste aspectul său. Vorbim de un televizor extrem de elegant și modern, cu un design avangardist, ce cu siguranță te va încânta fără doar și poate. Rama ce încadrează imaginea este foarte subțire, aproape insesizabilă aș putea spune, ceea ce reușește să creeze impresia unei imagini mărite, impresie la care contribuie și tehnologia Ambilight, patentată de Philips, tehnologie ce proiectează lumină pe peretele din spatele televizorului. Panoul de asemeni este unul slim, ce poate fi montat cu ușurință pe unul dintre pereții casei, fără a încurca în vreun fel.

Suportul pe care se sprijină are o formă interesantă și oferă o stabilitate destul de mare televizorului, chiar dacă în interior este gol. Telecomanda este un model destul de interesant, ce asigură pe spate și o tastatură pentru a facilita conversațiile cu prietenii pe Skype spre exemplu.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 42PFL7008

Philips 42PFL7008

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Philips este un model ce face parte din gama 2013, oferind tehnologii și funcții de actualitate. Are o diagonală de 106 cm și oferă o imagine Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce presupune claritate. Imaginea este susținută de caracteristici precum 700 Hz Perfect, Motion Rate, Easy 3D, 3D Depth adjustment, Micro Dimming, Perfect 3D Natural Motion și Pixel Precise HD, ce contribuie la calitatea mișcărilor, oferind imagini vibrante și pline de culoare.

Permite convertirea conținutului 2D în conținut 3D, asigurând utilizatorului o experiență tridimensională confortabilă, de neegalat. Vine la pachet cu 4 perechi de ochelari 3D, eleganți și destul de ușor de purtat, astfel că veți putea urmări cu întreaga familie sau cu prietenii filmele preferate.

Pe partea de sonorizare, modelul Philips încorporează două boxe a câte 12 W fiecare, cu carcateristici de sunet precum: Pure Bass, Auto Volume Leveler, Incredible Surround și Clear Sound. Vă veți bucura de un sunet intens, clar și profund, astfel că filmele 3D vor fi o adevărată plăcere.

Având în vedere că discutăm de un model din 2013, este evident că dispune și de tuner digital, DVB-T/C/S/S2, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi nevoiți să optați pentru un abonament digital în cazul în care doriți să urmăriți posturile HD și nici nu veți mai avea nevoie de un receiver inestetic care să vă umple casa de cabluri.

Pe partea de conectivitate, televizorul vine foarte bine pus la punct: Slot CI, 3 porturi USB 2.0, 4 porturi HDMI, intrare component, intrare Scart, minijack căști și având în vedere că discutăm de un Smart TV are și conexiune Wireless. Nu a fost nicicând mai ușor să navighezi pe internet, să verifici rețelele de socializare, ce au mai postat prietenii tăi și de ce nu să discuți cu ei pe skype.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Smart TV,
  • 3D,
  • sonorizare puternică,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 42PFL7008 este un Smart TV 3D, ce promite să ofere o experiență tridimensională incredibilă, dar și o navigare pe internet mult mai plăcută.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.